Landkreditt Nyheter

Utbytte skal være forutsigbart

tirsdag 3. mai 2022

I Landkreditt Forvaltning er vi mer enn gjennomsnittet opptatt av å investere i selskaper som betaler utbytte. Våre to utbyttefond er blant utbyttefondene med lengst historikk i Norge, og Landkreditt Forvaltning har etablert seg som en nisjeforvalter med fokus på utbytteselskaper.

God dag, mitt navn er Rente – Høyere Rente

onsdag 27. april 2022

I filmen «No time to die» tar vi farvel med Ian Flemings agent-helt. I en helt annen verden, med et helt annerledes manus, ser det nå ut til at aksjemarkedets anti-helt, «Høyere Rente» er i ferd med å gjenoppstå etter mange år i dvale.

Hvem skulle gjort våronna om jeg ble skadet?

fredag 22. april 2022

– Hvem skulle fått unna våronna hvis det ikke var meg? Skulle jeg blitt syk nå, ville det vært kritisk for drifta mi, sier gårdbruker Hans Wilhelm Wedel-Jarlsberg fra Nordre Heian gård i Vestfold.

Landkreditt endrer logo og profil

fredag 8. april 2022

- Med denne endringen får vi en moderne logo og profil, som også er tilpasset våre digitale løsninger og behov, sier digital- og markedssjef Petter Remen Hanssen.

Holder igjen 0,5 prosentpoeng på driftskreditten

torsdag 7. april 2022

– Å holde renten nede på driftskreditt, er et bidrag i en krevende tid. Det er viktig at bonden har tilstrekkelig likviditet, og med driftskreditten har vi et godt verktøy for den aktive bonden, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.