Landkreditt Nyheter

Hvorfor trenger du en skattetrekkskonto?

fredag 11. juni 2021

Som bonde er du gjerne også arbeidsgiver. Har du en bedrift hvor du betaler ut lønn til ansatte, skal du som hovedregel ha en skattetrekkskonto. Det sikrer at du alltid har penger tilgjengelig til å betale skatt når du betaler ut lønn til dine ansatte.

Ta i bruk Landbrukets dataflyt

mandag 7. juni 2021

Med Landbrukets dataflyt kan du få en enklere hverdag, ved å gi tilgang til at ulike data kan utveksles automatisk.

Investering uten realistisk timelønn

fredag 4. juni 2021

Hvis du gjør en investering på gården og regner deg full timelønn, vil du som regel ikke ha nok til å betale renter på lånet ditt.

Stø kurs

fredag 4. juni 2021

Med langsiktighet og tålmodighet og både evne og vilje til å ta risiko, er det trygt å anta at aksjefond over tid vil gi høyere avkastning enn risikofrie plasseringer. Nettopp derfor er det viktig å holde fast ved en etablert investeringsstrategi når det er uro i markedene.

Derfor er det smart å spare i fond

onsdag 2. juni 2021

Stadig flere sparer i fond. Gjør du? Senior plasseringsrådgiver Sandra Gadell Hauge deler her noen tips til hvordan du kan lykkes med fondssparing.

Sterkt tilstede i Sør-Vest

onsdag 2. juni 2021

Landkreditt har de siste årene bygget opp vår lokale tilstedeværelse med distriktskontorer. Det er gledelig at vi nå har et solid team på plass i Sør-Vest, som dekker både bank, forsikring, fondsforvaltning og eiendomsmegling for landbruk.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.