Landkreditt Nyheter

– Vi er her for bønder som sliter med økte kostnader

torsdag 13. januar 2022

Det siste året har landbruket opplevd store kostnadsøkninger på mange varer. Sist ut er rekordhøye strømpriser. – Kontakt oss om du ser at økonomien blir vanskelig, oppfordrer konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Landkreditt åpner kontor i Vestfold og Telemark

torsdag 13. januar 2022

Landkreditts nye distriktskontor for Vestfold og Telemark er lokalisert på Revetal, og tilbyr solid kompetanse innen bank, forsikring og eiendomsmegling for landbruket. – For bonden tror vi det er en merverdi å ha tilgang til god kompetanse lokalt, og vi gleder oss til nå å kunne tilby dette med vårt nye kontor for Vestfold og Telemark, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Kjenner du våre medlemsfordeler?

onsdag 12. januar 2022

Som medlem i Landkreditt har du medlemsfordeler hos oss. Vi har også fordeler for deg som er medlem i Norges Bondelag.

God julemåned for Extra

mandag 10. januar 2022

Høyrentefondet Landkreditt Extra leverte 0,57 prosent avkastning til andelseierne i desember.

2021 ble et fantastisk år i verdipapirmarkedene – hva nå?

onsdag 5. januar 2022

Børser og kredittmarkeder gikk til himmels i 2021 – midt under en pandemi. Det var nok ikke så mange som så den komme ved inngangen til året! Men flust av likviditet i markedene, nullrenter og sterk vekst i selskapsresultatene gjorde susen. Hva kan vi vente oss i 2022?
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.