Landkreditt Nyheter

Hvor bruker du penger?

onsdag 3. mars 2021

En krone her, en krone der. Vet du hva pengene dine går til? Sjekker du jevnlig hva bruker penger på, er det også lettere å identifisere hvor det er penger å spare.

Mange bekker små

onsdag 3. mars 2021

Trekker du en ekstra sum hver gang du bruker kortet ditt, kan du få en hyggelig overraskelse neste gang du sjekker kontoen.

Investeringsfilosofi som står støtt

torsdag 25. februar 2021

Landkreditt Norden Utbytte har gitt andelseierne over 30 prosent avkastning siden oppstarten i 2019. – Dette viser at investeringsfilosofien vår står støtt, også i omskiftelige tider, sier forvalter Ulf Leinebø.

Kårfolket er på vei ut

fredag 19. februar 2021

I dag er det ikke like aktuelt for selger av et gårdsbruk å be om kår på gården. Men hvilke alternativer finnes?

7 sider ved norsk landbruk

fredag 12. februar 2021

De lange linjene for landbruket påvirkes ikke bare av bonde i samspill med landbrukspolitikken, men også av forbrukertrender.

5 råd for å få tilskuddet til å vare

onsdag 10. februar 2021

Med én tilskuddsutbetaling årlig, kan det være et stort beløp som kommer inn på konto rundt 17. februar. Beløpet skal for de fleste porsjoneres ut over hele året, så da er det viktig å ha en plan for hvordan pengene skal brukes.

Markedsutviklingen i 2020

mandag 8. februar 2021

2020 ble et meget turbulent børsår preget av kraftige kursfall i markedene i forbindelse med utbruddet av koronapandemien i mars. Deretter fulgte en massiv innhenting gjennom resten av året, og de aller fleste større internasjonale børser endte året i pluss.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.