Landkreditt Nyheter

Nok et rekordår for spareavtaler i fond

fredag 27. mai 2022

Pilene fortsetter oppover for spareavtaler i fond. Ifølge ferske tall fra Verdipapirfondenes forening (VFF), opprettet nordmenn hele 261.000 nye spareavtaler i 2021. Dette utgjør den største økningen i et enkeltår som noen gang er registrert.

Vil ta i bruk solenergi på gården

torsdag 19. mai 2022

Norske bønder har prioriteringene klare for hva slags klimatiltak de først ønsker å iverksette på eget bruk, viser en ny undersøkelse. Solcellepaneler topper listen.

Utbytte skal være forutsigbart

tirsdag 3. mai 2022

I Landkreditt Forvaltning er vi mer enn gjennomsnittet opptatt av å investere i selskaper som betaler utbytte. Våre to utbyttefond er blant utbyttefondene med lengst historikk i Norge, og Landkreditt Forvaltning har etablert seg som en nisjeforvalter med fokus på utbytteselskaper.

God dag, mitt navn er Rente – Høyere Rente

onsdag 27. april 2022

I filmen «No time to die» tar vi farvel med Ian Flemings agent-helt. I en helt annen verden, med et helt annerledes manus, ser det nå ut til at aksjemarkedets anti-helt, «Høyere Rente» er i ferd med å gjenoppstå etter mange år i dvale.

Lavere priser på kjøp av fond

tirsdag 26. april 2022

Landkreditt Forvaltning setter nå ned forvaltningshonorarene for Landkredittfondene. Det blir dermed billigere å kjøpe andeler i selskapets aktivt forvaltede fond.

Våronna gjør seg ikke selv

fredag 22. april 2022

– Skulle noe uforutsett skje med meg, ville det vært katastrofalt for gården. Både når det gjelder arbeidsoppgaver og potensielt tap av inntekter, sier gårdbruker Hans Wilhelm Wedel-Jarlsberg.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.