Vederlag og priser

Som Norges ledende landbruksmegler er vi opptatt av at produktet og servicen vi leverer skal holde høy kvalitet.

Kostnader skal ikke komme overraskende. Vi har skreddersydd elektroniske markedspakker som vi mener gir best resultat for hver krone du bruker på markedsføring. Det er selvfølgelig mulig å supplere. Vi har egne ansatte på marked med lang erfaring i å innhente tjenester til gode priser fra tredje-part når dette trengs.

Våre priser

Landbrukseiendom/næringseiendom

fra 1,0 til 3,75 %

Småbruk (ikke konsesjonspliktig)

fra 1,0 til 3,75 %

Minimumsprovisjon

125.000 kroner (hvor provisjonssatsen utgjør mindre enn 125.000 kroner)

Familieoverdragelser (oppgjørsoppdrag)

45.000 kroner

Tilrettelegging

10.000 kroner

Markedspakke *

16.000 kroner

Alle prisene er inkludert mva.

* Vi tilbyr en skreddersydd digitalmarkedsføring i en samlet pakke. Slik oppnår vi at din eiendom blir svært godt synlig på digitale plattformer.

Med denne pakken vil eiendommen din være meget godt synlig på;

  • Finn.no under næringsannonser og med den største annonseløsningen under boligannonser. 
  • Facebook-siden til Landkreditt Eiendom med mer enn 10.000 følgere. I tillegg annonseres eiendommen din på Facebook, for å skape et bredt engasjement og trekke folk til eiendommens landingside.
  • Landkreditt sin nettside. På Landkreditt sin nettside under fanen Eiendom vil eiendommen din være godt synlig. Dette vil også være landingssiden for eiendommen din.
  • Landkreditt Eiendom sitt eget interessentregister. Vi søker blant ca. 3000 potensielle interessenter for mulige treff mot din eiendom og sender opplysninger om din eiendom direkte til interessentene.
  • Schibsted, digitale flater som VG.no, Aftenposten.no, Finn.no, E-24.no. Gjennom banner annonsering digitalt, kalt AD-Switch, på Schibsted sine største digitale flater, vil din eiendom vises blant våre eiendommer for salg. Algoritmer styrer en intelligent utvelgingsprosess med visning mot høyt potensielle kjøpere.

Her har vi samlet et utvalg av noe av det beste du får av digital markedsføring. Vi kan selvfølgelig tilpasse en ytterligere skreddersydd kampanje for din eiendom. Vi har gode priser i et bredt utvalg av papir avis, magasiner, etc. samt andre medier. Vi bistår med annonseutforming og innhenting av tilbud. Kontakt din megler for et prisoverslag.