Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Spørsmål og svar

Mest stilte spørsmål

Hvor er brettbanken?

Brettbanken ble utfaset 30. juni. Dette er et resultat av at vår ordinære nettbank nå har blitt tilpasset mobil og nettbrett. Du kan logge inn i nettbanken fra vår nettside - også på mobil og nettbrett.

Tips! På mobil og nettbrett kan du legge til nettsiden på hjem-skjermen slik at du like raskt som før får logget inn i nettbanken.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Hvem kan få landbrukslån?

Har du konsesjonspliktig eiendom eller driver landbruksrelatert virksomhet, kan du søke om landbrukslån hos oss. Søk landbrukslån her.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Hvilken BankID bruker jeg?

Når du skal logge inn i nettbanken med BankID kan du velge mellom ulike identifiseringsmetoder dersom du har BankID fra flere banker.

Dette valget har du kun dersom du har BankID fra flere banker.

Se veiledning: Slik bytter du BankID

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Hvordan får jeg den beste renten på mine sparepenger?

Har du 100.000 kroner eller mer lønner det seg å opprette Kapitalkonto i nettbanken.

Medlemmer i Norges Bondelag eller Landkreditt SA har også mulighet til å opprette Vekstkonto. Du må da ha blitt registrert som medlem da du ble kunde.

Sparing i fond kan også være et godt alternativ for deg som ønsker å spare langsiktig, enten alene eller i kombinasjon med kapitalkontoen.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Kan jeg bruke pengene jeg har spart i BSU til å kjøpe gård?

Våningshus (bolighus på gård) regnes i følge Skatteetatens ABC som bolig, så det du har spart på BSU kan derfor brukes sammen med GSU-midlene i forbindelse med overtagelse eller kjøp av gård. Les mer om GSU

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Sperre kort? Ring 23 00 08 00