Om Landkreditt Eiendom

Landkreditt Eiendom har spesialkompetanse innenfor omsetning av landbrukseiendommer, skogeiendommer og næringseiendommer, herunder salg av selskaper.

Landkreditt Eiendom tilbyr ekspertise på de politiske, juridiske og skattemessige aspektene ved omsetning av eiendommer generelt, og i disse kategoriene spesielt.

Landkreditt Eiendom har avdelingskontorer for regionene Østfold, Innlandet og Trøndelag.

Sterkere sammen

Selskapet het tidligere Koppang landbruks- og næringsmegling AS, og ble en del av Landkreditt 1. mars 2020.

Hva betyr dette for deg? Jo, nå får du ikke bare landbruksmegling, men også bank, fond og forsikring samme sted. Et sterkere totaltilbud, ganske enkelt.

Selv om vi har ny eier, er vi fortsatt den samme markedsledende landbruksmegleren, men nå med tilbud innen bank, fond og forsikring i tillegg. Og alt med en høy grad av landbrukskompetanse i bunnen. For akkurat som i Koppang Landbruks- og næringsmegling, er det nettopp landbruket som ligger nært hjertet i Landkreditt, som har en historie som strekker seg over 100 år tilbake.

Et trygt valg

Koblingen mellom bank og eiendomsmegling er velkjent og velprøvd. Lar du Landkreditt forestå ditt eiendomssalg, kan du føle deg trygg på at vi både forstår og kan ivareta dine behov, hele veien fra eiendomssalget til finansiering og forsikring. Og etter salget sitter du kanskje igjen med en sum penger du vil spare i fond. Da har vi både kompetansen og produktene til å hjelpe deg.

Våre kontorer

Ta kontakt med et av våre kontorer

Hovedkontor

Karl Johans Gate 45, 0162 Oslo

Østlandet

Kalnesveien 5, 1712 Grålum

Innlandet

Øvre Torvgate 21, 2821 Gjøvik

Midt-Norge

Tungavegen 38, 7047 Trondheim

Sør-Vestlandet

Postvegen 213, 4353 Klepp Stasjon

Vestfold og Telemark

Industriveien 4, 3174 Revetal
Våre kontorer