Landkreditt Nyheter

Hvem skulle gjort våronna om jeg ble skadet?

fredag 22. april 2022

– Hvem skulle fått unna våronna hvis det ikke var meg? Skulle jeg blitt syk nå, ville det vært kritisk for drifta mi, sier gårdbruker Hans Wilhelm Wedel-Jarlsberg fra Nordre Heian gård i Vestfold.

Landkreditt endrer logo og profil

fredag 8. april 2022

- Med denne endringen får vi en moderne logo og profil, som også er tilpasset våre digitale løsninger og behov, sier digital- og markedssjef Petter Remen Hanssen.

Finansministeren gjestet årsmøtet

mandag 28. mars 2022

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum gjestet Landkreditts årsmøte. Han snakket blant annet om de økonomiske utsiktene og behovet for økt beredskap fremover.

5 råd: Slik får du tilskuddet til å vare

torsdag 17. februar 2022

Vi er inne i en tid der landbruket opplever sterk kostnadsvekst på mange varer. Tilskuddsutbetalingen denne uken kan dermed være etterlengtet, og det kan være litt ekstra viktig å disponere pengene riktig fremover.

OL-dag, linedancekurs og grøtkveld

torsdag 10. februar 2022

Landkreditts aktivitetsfond er igjen delt ut til lokallag i Norges Bygdeungdomslag (NBU). Pengene blir omvandlet til mange fine aktiviteter for bygdeungdommen.

Tid for medlemsvalg

tirsdag 25. januar 2022

Det er klart for medlemsvalg av regionale tillitsvalgte i Landkreditt SA. Valget skjer elektronisk i perioden 25. januar til 15. februar.

Får du tilskuddet inn på rett konto?

onsdag 19. januar 2022

Frem til 31. januar kan du endre kontonummeret for hvilken konto du skal motta produksjonstilskuddet på. Med bare en utbetaling i året kan det være en del å hente på å få pengene inn på en gunstig konto.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.