Bli en del av team Landkreditt

Møt de fine folka som jobber hos oss, og hør hva de tenker om å jobbe i finanskonsernet Landkreditt.

Et viktig samfunnsansvar

Vi er et samvirkeforetak eid av norske bønder.  Gjennom virksomheten vår, er vi en bidragsyter til en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling i norsk matproduksjon. Dette er en del av vårt samfunnsoppdrag.

Utvikling og karriere

Som ansatt i Landkreditt får du spennende arbeidsoppgaver og gode muligheter til å videreutvikle deg og din kompetanse, samt finne din vei videre i konsernet.

Sosialt og sporty

I Landkreditt er vi mange aktive mennesker og vi har et inkluderende arbeidsmiljø. Du får mange muligheter til å ta del i fellesskapet gjennom varierte sosiale og sporty aktiviteter gjennom året.

Fleksibilitet

Det er viktig med en god balanse mellom jobb og fritid. Derfor har du fleksibel arbeidstid og mulighet for å jobbe delvis fra hjemmekontor som ansatt i Landkreditt. Om sommeren nyter du fordelen av sommertid og kortere arbeidsdager.

Goder for deg som ansatt

Gunstig personallån og meget gode pensjons- og forsikringsordninger er blant godene for deg som ansatt i Landkreditt. I tillegg kommer kontor med en av Oslos mest sentrale beliggenheter, med herlig personalkantine og tilhørende takterrasse, samt tilgang på ferieleilighet i Spania.

Våre verdier

Våre verdier er solid, oppriktig og langsiktig (SOL).

Solid i betydning faglig fornuftig og ansvarsfull når det gjelder lønnsomhet, risiko og lovlighet. Oppriktig, ærlig og forståelig i beskrivelsen av produkter og tjenester. Jordnær og ujålete i tone og form. Langsiktig i betydning økonomisk bærekraftig og lønnsom for både medlemmer, kunder og konsernet selv.