Landkreditt Nyheter

Ikke bli en del av svindelstatistikken før jul

tirsdag 14. desember 2021

Julehandelen er i full gang, og det samme er dessverre også svindelforsøkene. For tiden prøver svindlerne å lure deg med en SMS knyttet til BankID. Vi ber våre kunder være på vakt.

Unngå disse brannfellene i jula

mandag 13. desember 2021

Desember er høysesong for hyggelige familiemiddager og levende lys. Dermed kan vi også utsette oss selv for økt brannfare. Hvordan kan du gjøre jula så trygg som mulig for deg og dine?

Ustabil BankID-tjeneste

mandag 13. desember 2021

Det har i en periode vært utfordringer med stabiliteten i BankID-tjenesten. Dette påvirker dessverre også våre kunder.

Advarer om SMS-svindel

onsdag 24. november 2021

Har du mottatt SMS med lenke til en talemelding? Da er det grunn til å være på vakt. I disse dager pågår det nemlig en ny og alvorlig type svindel rettet mot norske mobiltelefoner.

SMS-svindel knyttet til BankID

onsdag 4. august 2021

Det pågår for tiden en svindelkampanje per SMS. Flere av våre kunder har mottatt melding om at deres BankID er sperret, og de henvises til en lenke hvor de kan fikse problemet. Mottar du en slik SMS: Ikke trykk på lenken!

Har du kontroll på kodebrikke og passord?

mandag 25. januar 2021

Hvordan logger du inn i nettbanken hvis BankID, BankID på mobil eller BankID-app ikke skulle fungere? Sørg for å ha kontroll på kodebrikken og passordet ditt, så er du alltid klar for å logge inn.

Svindlere i sommersol

tirsdag 30. juni 2020

Svindlere er ekstra aktive i krise- og ferietider, så nå er tiden inne for å være ekstra på vakt. Men hva er det som bør få varsellampene til å blinke?

Nå kommer beltepåbud i traktor

fredag 5. juni 2020

Arbeidstilsynet har allerede registrert flere alvorlige ulykker, og en dødsulykke med traktor så langt i år. Setebelte kan redde livet og helsa di.
Forrige 1 2 3 4 5 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.