Hopp direkte til innhold

Norges Bondelag

  • Sparekontoer med meget gunstig rente
  • Unikt rådgivningsmiljø innen landbruk
  • Vi spanderer årsgebyret på bankkortet
Bli kunde
Som medlem i Norges Bondelag er det enkelt og lønnsomt for deg å bruke oss. Vi har hele bredden av bankprodukter både til deg og din familie.

Hvem kan bli kunde?

Alle som er medlem av Norges Bondelag kan bli kunde og dra nytte av avtalen mellom oss og Norges Bondelag. Vi har et stort rådgivningsmiljø som kan gi deg råd tilpasset dine behov innenfor dagligbank, lån, sparing og pensjon.

Bakgrunnen for samarbeidet mellom Norges Bondelag og Landkreditt Bank er et ønske om å bidra til gode økonomiske vilkår for landbruket. Sammen har vi kommet frem til medlemsfordeler som skal gjøre det enklere og mer lønnsomt å bruke oss som din bank.

Dette kan du få som kunde:

  • Vekstkonto og Kapitalkonto Medlem er sparekontoer forbeholdt våre medlemmer og medlemmer av Norges Bondelag. Du kan selv åpne nye kontoer direkte i nettbanken.
  • Medlemskonto er det samme som en brukskonto/lønnskonto. Som medlem av Norges Bondelag betaler du ikke årsgebyr for bankkort som er knyttet til medlemskontoen din.
  • Som medlem av Norges Bondelag betaler du ikke depotgebyr når du tar opp lån hos oss. Lån omfatter også gårdskreditt og boligkreditt.
  • Medlemmer av Norges Bondelag slipper tegningsprovisjoner ved kjøp av fond, utover 0,15% til fondet. Dersom du selv registrerer tegningen i VPS Investortjenester, vil det bli belastet full provisjon. Ta derfor kontakt med banken slik at banken kan registrere tegningen for deg til kun 0,15 % provisjon. Lurer du på hvilke fond vi har?

Konto for lokallag i Norges Bondelag

Under organisasjonsnummeret til Norges Bondelag har lokallagets leder fullmakt til å åpne vekstkonto og eventuell medlemskonto ved behov for Visa-kort.

For å opprette konto trenger vi navn, personnummer, mobiltelefon og e-post på lokallagets leder og kasserer. Disponenten må være kunde i banken for å kunne disponerer kontoen.

Bli kunde her

Ta kontakt med oss for opprettelse av kundeforhold.