Norges Bondelag

 • Sparekontoer med meget gunstig rente
 • Gode priser på personforsikringer
 • Vi spanderer årsgebyret på bankkortet
Bli kunde
Som medlem i Norges Bondelag er det enkelt og lønnsomt for deg å bruke oss. Vi har hele bredden av produkter innen bank, fond og forsikring til både deg og din familie.

Hvem kan bli kunde?

Alle som er medlem av Norges Bondelag kan bli kunde og dra nytte av avtalen mellom oss og Norges Bondelag. Vi har et stort rådgivningsmiljø som kan gi deg råd tilpasset dine behov innenfor bank, fond og forsikring.

Bakgrunnen for samarbeidet er et ønske om å bidra til gode økonomiske vilkår for landbruket. I tillegg har bønder kanskje Norges tøffeste yrke, noe som gjør at bonden er ekstra utsatt for skader og ulykker. Likevel ser vi at bonden ofte glemmer å forsikre seg selv. Derfor tilbyr vi også personforsikringer til svært reduserte priser i vår avtale med Norges Bondelag.

Med Landkreditt som din partner innen bank, fond og forsikring, og medlemskap i Norges Bondelag, får du medlemsfordeler som gjør hverdagen din både tryggere og mer lønnsom.

Vi gir ekstra gode betingelser og produkter til deg som er bondelagsmedlem

 • Du får en av markedets aller beste priser på personforsikringer. Bønder er ofte flinke til å forsikre traktorer, bygninger og buskap, men glemmer seg selv. Husk at du er gårdens viktigste ressurs!

  Kjøp forsikring

 • Vekstkonto med vår beste sparerente fra første krone.
 • Kapitalkonto medlem gir en god rente for beløp over 500.000 kroner.
 • Medlemskonto med bankkort uten årsgebyr.
 • Du slipper depotgebyr når du tar opp lån. Dette gjelder både til landbrukslån og boliglån.
 • Du betaler kun 0,15 prosent tegnings- og innløsningsgebyr i våre aksjefond. Dersom du selv registrerer tegningen i VPS Investortjenester, vil det bli belastet full provisjon. Ta derfor kontakt med banken slik at banken kan registrere tegningen for deg.
 • Du får 25 prosent medlemsrabatt på administrasjonskostnader ved sparing i pensjon for bedrifter eller selvstendig næringsdrivende.


Husk å gi beskjed om at du er medlem i Norges Bondelag når du skal benytte medlemsfordelene.

 

Konto for lokallag i Norges Bondelag

Under organisasjonsnummeret til Norges Bondelag har lokallagets leder fullmakt til å åpne vekstkonto og eventuell medlemskonto ved behov for Visa-kort.

For å opprette konto trenger vi navn, personnummer, mobiltelefon og e-post på lokallagets leder og kasserer. Disponenten må være kunde i banken for å kunne disponerer kontoen.

Bli kunde her

Ta kontakt med oss for opprettelse av kundeforhold.