Sponser landsstevnet for 9. gang på rad

For niende gang på rad er vi med som en av hovedsamarbeidspartnerne til Landsstevnet i Norges Bygdeungdomslag. I år vil stevnet gå av stabelen på Hvam videregående i Akershus.

– Vi ønsker å bidra til at ungdom fra bygda har gode og trygge sosiale arener de kan møtes på. I Norges Bygdeungdomslag kan ungdommene dyrke sunne interesser og knytte et stort sosialt nettverk. Dette gjør at vi i Landkreditt ønsker å være med å støtte årets landsstevne, sier organisasjonssjef i Landkreditt, Anders Sigstad.

I sommer er derfor Landkreditt en av hovedsponsorene for niende gang på rad, når NBU avholder landsstevnet på Hvam videregående skole i Akershus. Her vil det samles rundt 2.000 ungdommer fra hele landet til tevlinger, fest og dans.

Langsiktig samarbeid for unge på bygda

– Vi har hatt et godt samarbeid med NBUs landsstevne over flere år, og ser at NBU bidrar til at ungdommene kan bygge kompetanse som landbruket trenger fremover. Både via tevlinger, men også på tillitsvervsiden. Det er imponerende å se at ungdommene selv klarer å planlegge og gjennomføre en så stor festival, sier Sigstad.

Marie Tveit er BUeren som leder hovedkomiteen gjennom hele arrangementet. Komiteen er godt i gang med forberedelsene, og glade for å få årets sponsorer på plass.

– Vi er stolte av å ha Landkreditt med på laget som en av våre hovedsponsorer. Norges Bygdeungdomslag sin visjon er «best på levende bygder», og vi opplever at Landkreditt forstår viktigheten og verdien av å satse på unge i bygdene, sier Tveit. 

Hun tor Landkreditt har mye å vinne på samarbeidet med det årlige landsstevnet.

– Landkreditt vil være en viktig samarbeidspartner for mange av deltakerne på Landsstevne, både nå og i fremtiden. Derfor er det fint at vi kan bli enda bedre kjent med alle de gode produktene og tjenestene Landkreditt tilbyr. Vi er helt avhengige av å ha gode støttespillere for å arrangere Landsstevne, og det er fantastisk at Landkreditt stiller opp år etter år, sier en fornøyd hovedkomiteleder.

(Saken fortsetter under)

Allsidig arrangement

På årets landsstevne vil det bli NM i blant annet borddekking, spekematanretning, Traktor-redskap-trygghet og blomsterdekorering. I tillegg blir det mange NBU-mesterskap, kurs, konserter og idrettsturneringer. Landkreditts swingtevling vil kåre NBUs beste swingdansere, og har stor finale lørdag kveld.

På lørdag 22. juli blir det også åpen bygdedag, der alle kan komme og ta en titt på tevlinger, stands og få et innblikk i hva bygdeungdomslaget er. Her kan du også møte Landkreditt. Kvelden avsluttes med åpen fest med bandet Gunslingers. 

– Vi gleder oss til å samle Norges største vennegjeng i Akershus, og ønsker dere hjertelig velkommen til Hvam i uke 29!, sier Marie Tveit.

– Landsstevnet er virkelig sommerens høydepunkt for disse ungdommene, og det er topp stemning i festivalteltet hver kveld – dette er virkelig Norges største vennegjeng, konstaterer Sigstad.

Hørtes landsstevnet gøy ut? Les mer, og kjøp billett på Landsstevne.no.