Kjenner du våre medlemsfordeler?

Som medlem i Landkreditt har du medlemsfordeler hos oss. Vi har også fordeler for deg som er medlem i Norges Bondelag.

– Som medlem i Landkreditt er du en av våre eiere. Du blir medlem ved å ha lån eller ­kreditt hos oss med pant i en landbrukseiendom, sier Anders Sigstad, organisasjonssjef i Landkreditt.

Dette vil for eksempel si driftskreditt, landbrukslån eller gårdskreditt.

Formålet til Landkreditt er å bidra til bedre økonomi for medlemmene gjennom å tilby gode finansløsninger. Som en eier har du dermed mulighet til å være med å påvikre konsernets fremtid, samtidig som du har tilgang til gunstige lån, kreditter og spareprodukter for landbruket. 

Eiere av Landkreditt får også tilgang til Grønt landbrukslån og Traktorlån. Dette er låneprodukter eksklusivt for medlemmer i Landkreditt.

Fordeler også for Bondelagsmedlemmer

Personforsikringer for bønder til markedets beste priser

Norges Bondelag har ekstra gode priser og vilkår på syv ulike kollektivte personforsikringer.

Bondelagets Personforsikringer

– I tillegg til gode produkter og priser til våre egne medlemmer, har vi også en god samarbeidsavtale med Norges Bondelag. Er du bondelagsmedlem er det verdt å få med seg medlemsfordelene vi tilbyr, forteller Sigstad.

Av fordelene for bondelagsmedlemmer kan vi trekke frem svært gode priser på syv ulike personforsikringer, samt gode dagligbanktilbud med kort, brukskonto og ulike spareprodukter

I 2021 lanserte vi også boliglånlånet Bondelagets Boligstart. Lånet er eksklusivt for medlemmer i Norges Bondelag, og passer for deg som skal ta over gården på sikt, men som trenger en privatbolig i en periode.

Landkreditt har også samarbeidsavtale med Norges Bygdekvinnelag, og tilbyr medlemskort og kort uten årsgebyr, samt boliglån uten depotgebyr til medlemmene i Norges Bygdekvinnelag.

Her finner du mer informasjon om alle medlemsfordelene og medlemsproduktene i Landkreditt