Mye reiseforsikring for pengene

Norsk familieøkonomi har kåret de beste reiseforsikringene for 2021. Landkreditt Forsikring hevder seg som en utfordrer blant de store aktørene og får en femmer på terningen.

Landkreditt Forsikring fikk terningkast fem i Norsk Familieøkonomis kåring av de beste reiseforsikringene i 2021.

Les testen

I Norsk familieøkonomis test beskrives Landkreditt Forsikring som en utfordrer blant de store markedsaktørene. Reiseforsikringen er blant testens billigste, men får likevel et solid terningkast fem.

«Landkreditt Forsikring oppleves som en utfordrer i vår undersøkelse. Deres reiseforsikring plasseres blant de billigste, som viser igjen på noen områder, mens selskapet på andre områder overrasker. Blant annet kan Landkreditt

skilte med høyest forsikringssum for reisegods per gjenstand på 50 000 kroner. Det er 10 000 kroner mer enn de nærmeste konkurrentene», heter det i vurderingen. 

Ikke kun for ferietider 

Produktsjef Pål Borge-Eikli er strålende fornøyd med testresultatet.  

– Vi er kjempestolte over å havne i toppsjiktet i denne testen. Vi leverer et godt produkt til en god pris – mye reiseforsikring for pengene, og det harmonerer godt med hvem vi er, sier Borge-Eikli. 

Han mener flere bør se reiseforsikring som et helårsprodukt i stedet for kun å knytte det opp mot ferie: 

– Med en helårs reiseforsikring er du forsikret fra det øyeblikket du forlater hjemmet ditt. Hver dag, hele året. Det er med andre ord ikke et produkt kun for ferieturer. Det handler om din trygghet, enten du er på vei til nærbutikken eller du har lagt ut på en lengre reise. 

Les mer om vår reiseforsikring 

Du kan lese testen i sin helhet her.