Nå satser vi på eiendom

Hvorfor ikke la Landkreditt stå for ditt eiendomssalg? Snart er det mulig. Vi vil bli markedsledende på landbruksmegling og kjøper Koppang landbruks- og næringsmegling AS.

Følg vår facebookside og hold deg oppdatert på nyheter innen landbruk og økonomi.

Landbruksnytt fra Landkreditt

Fra 1. mars er Koppang landbruks- og næringsmegling nytt konsernselskap i Landkreditt. Koblingen mellom bank og eiendomsmegling er velkjent, så det er et helt naturlig steg vi tar når vi nå beveger oss inn i dette markedet.  

Vil tilbyr allerede finansiering og forsikring av landbrukseiendommer. Nå vil vi også kunne forestå transaksjonen ved salg. Målet vårt er å bli markedsleder innen landbruksmegling.

Gleder oss til å få meglere på laget

Vi har allerede godt med landbrukskompetanse på huset. Og nå får vi mer. Med meglere på laget vet vi enda mer om hva en eiendom er verdt. Da står vi også enda bedre stilt i å gjøre vurderinger av kreditt og risiko.

Kompetansen til de ansatte er det viktigste vi nå kjøper, og nettopp kompetanse finnes det i bøtter og spann i Koppang landbruks- og næringsmegling. Vi er veldig glade for å ønske denne gjengen velkommen om bord i Landkreditt.

De ansatte i Koppang landbruks- og næringsmegling vil fortsette virksomheten fra sine respektive kontorer.

For landbruket

Vi er her for landbruket. Kjøpet av Koppang Landbruk- og næringsmegling AS forsterker vår strategi og satsingsområde med å være et fullverdig finansieringsforetak for bønder.

Vår jobb blir å gi velfunderte, gode råd til både kjøper og selger, slik at de kan ta gode valg ut fra forutsetningene.

Vi skal være ledende på landbruk, og leverer nå et bedre totaltilbud i landbruket. Vårt formål er det samme; vi er her for å bidra til en bedre økonomi for våre medlemmer.