Kontakt

Østlandet

Besøksadresse: Kalnesveien 5, 1712 Grålum

Pål Ivar Lauritzen

Pål Ivar Lauritzen

Daglig leder

950 19 348
paal@landkreditteiendom.no

Pål Ivar Lauritzen Eiendomsmegler MNEF er utdannet Bachelor i eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI Oslo og Master i Eiendomsutvikling ved Universitetet for miljø og biovitensskap UMB (tidligere Norges Landbrukshøyskole). Han har allsidig bakgrunn fra entreprenørbransjen og eiendomsmegling.

Kim André Johansen

Kim André Johansen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

928 06 306
kim@landkreditteiendom.no

Kim André Johansen er eiendomsmegler MNEF med ferdig utdannelse gjennom handelshøyskolen BI fra 2006. Etter over et tiår med megling av alle typer eiendom har han opparbeidet seg en bred og allsidig erfaring som kommer kundene til gode. Han har i mange år vært valgt inn i styret i Østfold Eiendomsmeglerforening. Han har i tillegg ansvaret for det faglige hos meglerforetaket med bransjenormer og juridiske retningslinjer.

Lars Ole Frøland

Lars Ole Frøland

Eiendomsmegler

950 34 098
lars@landkreditteiendom.no

Lars-Ole Frøland er utdannet Bedriftsøkonom og Eiendomsmegler MNEF ved BI. Han har til sammen 17 års erfaring fra bolig- og næringsmegling. Han har jobbet innen bolig, næring og prosjektmegling. Videre har han erfaring fra konsern som har utviklet, oppført og solgt bolig og næringseiendom. I tillegg til å være landbruksmegler driver han Dalene Gård som er bygget opp rundt utleie av 17 stallbokser, ridehall og rideskoletimer.

Innlandet

Besøksadresse: Fabrikkvegen 52, 2849 Kapp

Jan Endre Strandbakken

Jan Endre Strandbakken

Avdelingsleder Innlandet

904 00 707
jan@landkreditteiendom.no

Jan Endre Strandbakken er tilknyttet selskapets avdeling på Gjøvik. Han er eiendomsmegler MNEF og utdannet ved BI Oslo. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 2005 og gjennomført salg av alle typer eiendommer. Strandbakken driver også egen gård på Toten hovedsakelig med korndyrking og gravemaskindrift. Med sin kombinerte landbruks- og meglerbakgrunn bidrar han til sikre salg.

Ole Kristian Fauchald Taralrud

Ole Kristian Fauchald Taralrud

Eiendomsmegler

959 05 770
ole@landkreditteiendom.no

Ole Kristian Fauchald Taralrud er vårt nye tilskudd i region Innlandet. Ole Kristian er utdannet eiendomsmegler ved Høgskolen i Innlandet og har erfaring fra alle typer eiendomssalg. Han er oppvokst på gård, og har stor interesse for landbruket. Ole Kristian er en ung og engasjert megler som alltid vil hjelpe både kjøper og selger til å finne gode løsninger.

Midt-Norge

Besøksadresse: Bromstadvegen 57, 7047 Trondheim

Vidar Rognes

Vidar Rognes

Avdelingsleder Midt-Norge

902 12 600
vidar@landkreditteiendom.no

Vidar Rognes er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og har jobbet som Eiendomsmegler i over 23 år. Innehar en solid kompetanse i landbruks-, bolig-, nærings- og prosjektmegling. Er nå avdelingsleder og eiendomsmegler ved vår avdeling i Trøndelag.

Jørn Nordhus

Jørn Nordhus

Fagansvarlig Midt-Norge / Eiendomsmegler MNEF

902 36 844
jorn@landkreditteiendom.no

Jørn Nordhus har jobbet som eiendomsmegler i 20 år og har en bred erfaring med salg av alle typer eiendommer. Han er Eiendomsmegler MNEF med utdannelse innen økonomi og eiendomsmegling fra BI, og er fagansvarlig for avdelingen i Trøndelag.

Stian Søreng

Stian Søreng

Eiendomsmegler

902 33 211
stian@landkreditteiendom.no

Stian Søreng er tilknyttet avdelingen i Trøndelag. Han er Eiendomsmegler MNEF med utdannelse fra BI, og har jobbet som eiendomsmegler i over 19 år. Han har en bred og solid kompetanse med salg av de fleste typer eiendom.

Sør-Vestlandet

Besøksadresse: Postvegen 209, 4353 Klepp Stasjon

Jan Egil Fornes

Jan Egil Fornes

Avdelingsleder Sør-Vestlandet

900 79 994
janegil@landkreditteiendom.no

Jan Egil er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har nærmere 20 års erfaring som eiendomsmegler. Han er avdelingsleder for Landkreditt Eiendom sitt nye kontor i Sørvest-Norge med Rogaland og Agder som hovedarbeidsområder.

Vestfold og Telemark

Besøksadresse: Industriveien 4, 3174 Revetal

Magnus Torsøe

Magnus Torsøe

Vestfold Telemark Avdelingsleder | Eiendomsmegler

459 74 944
magnus@landkreditteiendom.no

Magnus Torsøe er vår mann på vår avdeling i Vestfold og Telemark. Han er utdannet Eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i 2014 og har flere års erfaring som eiendomsmegler samt erfaring innenfor håndverkerbransjen. Han er oppvokst på gård i Slagen i Tønsberg og har alltid hatt en stor interesse for landbruket. Magnus er opptatt av at kunden skal føle seg trygg og godt ivaretatt slik at salgsprosessen blir best mulig.