Sparte penger og fikk bedre dekninger

Skiskytter Tarjei Bø har samlet bank- og forsikringsavtaler i landkreditt

Da Tarjei samlet sine bank- og forsikringsavtaler i Landkreditt, opplevde han både å spare penger og få bedre dekninger.

Tarjei Bø er ikke bare Landkreditts samarbeidspartner. Han har også blitt kunde, og er godt fornøyd med å ha flyttet bank- og forsikringsavtalene sine til oss.  

Bonde for en dag

Hvordan gikk det da Tarjei fikk prøve seg som bonde for en dag?

Se filmen her

Banksjef for personmarked Lars Johannessen mener Tarjei er som kunder flest, som vil kunne ha mye å hente ved å ta en gjennomgang av sine bank- og forsikringsavtaler i ny og ne. Kanskje er boliglånsrenten unødvendig høy, eller de kan oppdage at de er under- eller overforsikret. 

– Det er ikke om å gjøre å presse flest mulig produkter på en kunde, men at produktene som blir valgt er de som passer best til kundens behov, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank. – Dette tror jeg vi kom godt i mål med for Tarjeis del. Vi håper jo også at Tarjei ved å samle bank og forsikring hos oss får en enklere hverdag, slik at han kan konsentrere seg om å treffe blink på andre områder. 

Gode produkter som passer meg

–  Jeg har både spart penger og fått bedre forsikringsdekninger ved å bli kunde i Landkreditt, så det er klart jeg er fornøyd med det. Ikke minst har det vært topp med god oppfølging. Jeg hadde en veldig nyttig gjennomgang med en kunderådgiver som hjalp meg med å se helheten og finne frem til gode produkter som passer mitt behov, sier Tarjei.  

Finn ut mer om våre forsikringer