Illustrasjon: Sparing

Får du tilskuddet inn på rett konto?

Frem til 31. august kan du endre kontonummeret for hvilken konto du skal motta ekstrautbetalingen av tilskudd som kommer nå i september.

Nå som tilskuddet snart kommer på konto, har du en fin anledning til å sjekke hvilken konto du får utbetalt tilskudd på, og betingelsene du har på denne kontoen.

Lurer du på hvor mye du fil få utbetalt nå i september? Her får du satsene for den ekstra tilskuddsutbetalingen.

Er du usikker på hvilken konto tilskuddene dine betales ut til? Eller ønsker du å bytte konto? Det er enkelt å bytte kontonummer via Altinn. Du kan endre utbetalingskonto for tilskudd frem til 31. august.

Slik bytter du kontonummer på tilskuddsutbetalingen

Med knappen under finner du skjema for kontobytte i Altinn. Her kan du logge inn med BankID, og registrere ønsket kontonummer.

Bytt kontonummer her

Finn en konto for ditt behov

Det er lurt å tenke gjennom hvilken konto du skal få tilskudd inn på. Har du trekk på driftskreditten er det lurt å begynne her først, og sikre at du har litt å gå på fremover.

Er du så heldig at du har store beløp stående på konto over tid, kan det være aktuelt å flytte en del til en sparekonto. Da er det smart å velge en konto som er fleksibel i antall uttak, men som samtidig kan gi deg grei rente. 

Under har vi derfor listet opp våre mest aktuelle kontotyper for tilskuddet. Ta gjerne en kikk!