Vi setter ned renten

Markedet er i endring. Vi skal fortsette å være blant de aller beste bankene på pris. Nå setter vi ned rentene våre.

Ny beste rente på boliglån er 2,29 prosent på produktene Boliglån 50% og Grønt boliglån, og 2,60 på ordinært boliglån innenfor 75 prosent belåningsgrad.

For landbrukslån er ny beste rente på ordinært landbrukslån 3,30 prosent, mens bolandbrukslån og generasjonsskiftelån vil ligge på 2,95 prosent.

Vurderer nye kutt

Rentekuttet vi går ut med i dag ble besluttet før Norges Banks nye rentekutt fredag 20. mars. Vi fortsetter å følge markedet tett og vurderer nye justeringer:

– Vi setter ned rentene våre, og vil naturligvis fortsette å følge markedsutviklingen tett og gjøre justeringer fortløpende. Våre kunder skal være trygge på at de har blant markedets beste renter til enhver tid, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

– Vi er inne i en svært krevende tid med mye usikkerhet. Vi håper rentekutt kan bidra til å lette på en vanskelig situasjon for mange.

De nye rentesatsene gjelder omgående for nye kunder, mens for eksisterende kunder trer endringen i kraft 30. april.

Vår fulle prisliste finner du her.

Lurer du på hva som ligger bak fastsettelsen av renter? Da finner du god informasjon i denne artikkelen fra Finans Norge

Vi er her for deg

Ser du at du kommer til å slite med å klare å betale ned på lånet ditt, kan du søke om avdragsfrihet. Det gjør du her

Vi ønsker at våre kunder har en lav terskel med å ta kontakt med oss dersom problemene tårner seg opp. Ta heller kontakt en gang for mye, enn en gang for lite.

– Tidligere kriser har vist oss at de som at de som tar tak tidlig, kommer best ut av problemene på sikt. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen se på hva slags muligheter du har, er konsernsjefens oppfordring.