Ny, rekordlav rente

Vi kutter utlånsrentene nok en gang, og da til våre laveste nivåer noen sinne, både for privatkunden og landbrukskunden. Og endringene kommer alle til gode allerede i neste uke.

Vi velger å kutte nå, selv om markedet ellers venter på nye grep fra Norges Bank. Et overraskende trekk kanskje, men det handler rett og slett om å levere et mest mulig konkurransedyktig tilbud til våre kunder, uansett timing. Både nye og gamle kunder får den nye renten allerede fra 8. mai.

Historisk lavt

— Vi skal til enhver tid være særdeles konkurransedyktige, og våre kunder skal være sikre på at de har gode priser. Derfor er vi proaktive og klinker til med et nytt rentekutt nå, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Ny beste rente på boliglån er 1,89 prosent er for produktene Boliglån 50 % og Grønt boliglån. Dette er historisk lavt for Landkreditt Bank. Ordinært boliglån innenfor 75 prosent av boligens verdi, får nå en rente på 2,15 prosent. 

Ny beste rente på landbrukslån er 2,59 prosent på produktene Generasjonsskiftelån og Bolandbrukslån. Også dette er vår laveste rente på landbrukslån gjennom tidene. Ordinært landbrukslån får ny beste rente på 2,89 prosent. 

— Vi er inne i tid med mye uvisshet, ikke minst når det gjelder økonomi. Våre medlemmer i landbruket skal føle seg trygge på at vi gjør det vi kan for å levere på vårt formål og bidra til å bedre bondens økonomi. Det lave rentenivået som preger dagens marked, skal også komme landbruket til gode, sier Lønnum videre.

Følger utviklingen videre

Vi vil fortsette å følge tett med på utviklingen, og vil vurdere nye endringer i renta dersom markedsutviklingen tilsier det.

 Innskuddsrentene rører vi ikke denne gang. 

 Prislisten vår finner du her.