Nå kutter vi rentene igjen

Dere har talt, og vi har lyttet. Vi setter ned rentene igjen, og de nye rentesatsene trer i kraft allerede fra 28. mars.

Vi er inne i en spesiell og krevende periode, hvor markedene endrer seg svært raskt.

Fredag 20. mars satte vi ned rentene våre som følge av den siste tids utvikling i markedet. Nå setter vi ned rentene ytterligere.

Kutter rentene for andre gang på en uke

– Kundene våre har talt, og vi har lyttet. Nå er det viktig å få på plass endringer raskt. Derfor kutter vi nå renter for andre gang på en uke, og rentekuttet gjelder fra 28. mars for både nye og eksisterende lån, sier Ole Laurits Lønnum, konsernsjef i Landkreditt.

Ny beste rente på boliglån blir 1,95 %. Dette gjelder boliglånene Grønt boliglån og Boliglån 50 %. Ordinært boliglån inntil 75 % belåningsgrad får en ny beste pris på 2,25 %.

Rentekuttet gir en ny beste rente til kundene i landbruket på 2,65 % prosent på produktene Generasjonsskiftelån og Bolandbrukslån, mens ordinært landbrukslån får en ny beste rente på 2,95 %.

Blant markedets beste renter

– Våre kunder skal være trygge på at de til enhver tid har blant markedets beste renter. Vi følger markedsutviklingen tett, og gjør justeringer fortløpende – som med dette nye rentekuttet i dag.