Billigste boliglånsbank for fjerde år på rad

I Norsk Familieøkonomis ferske undersøkelse av Norges beste banker, gikk vi helt til topps i kategorien billigste boliglånsbank. Et fantastisk hyggelig resultat, synes vi!

I undersøkelsen ser Norsk Familieøkonomi på hvilke banker som har å klart å gi sine kunder gjennomgående lave renter på lån og innskudd.

Når vi nå blir kåret til billigste boliglånsbank for fjerde år på rad, er det et fantastisk hyggelig resultat, både for oss og kundene våre, mener Lars Johannessen, som er banksjef for personmarkedet.

– Kundene våre skal nyte godt av lave renter over tid, og kåringen bekrefter at de får det de er lovet. Vi satser på å sikre oss plass blant de aller beste i 2020 også.

Vi tilbyr flere ulike typer boliglån. Siste tilskudd på stammen er Grønt boliglån. Les mer om de ulike lånene i listen til høyre.

Stabil, lav boliglånsrente

– Landkreditt Bank har i flere år markert seg med stabil lav boliglånsrente og var også Norges billigste bank i 2019. Selv gjennom et år preget av renteøkning beholder banken sin topplassering og troner på topplisten med 2,60 prosent i gjennomsnittsrente gjennom hele 2019, sier kommunikasjonsrådgiver Karlin Moen i pressemeldingen fra Norsk Familieøkonomi.

Den fulle undersøkelsen til Norsk Familieøkonomi finner du her (krever medlemskap).