Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Privat

Det er fornuftig å ha finansieringen på plass før du begynner å lete etter ny bolig, enten det er første gang du kjøper eller du allerede eier bolig. Da kan du slå til raskt når du finner drømmehuset!
Vår beste rente er ikke bare for unge eller kunder med førstehjemslån, men for alle som har tilfredsstillende betjeningsevne og sikkerhet.
Hvis du trenger litt bedre spillerom i hverdagen, kan boligkreditt være en løsning for deg. Da får du større økonomisk frihet med enkle grep. Kreditten styrer du selv i nettbanken.
Skal du kjøpe bolig for første gang? Da kan du låne hos oss. Mange som kjøper bolig for første gang har ikke så mye penger til overs, så vi tilpasser tilbakebetalingen til din økonomi.
Hvis det er en stund siden du kjøpte boligen din, kan det lønne seg å refinansiere lånet. Det betyr at verdien på boligen blir vurdert på nytt, og betingelsene på lånet ditt kan bli bedre.
Noen ganger trenger du penger raskt. Da kan forbrukslån være en mulighet. Forbrukslån er et lån som gis uten sikkerhet til kunder som har inntekt over 250.000 kroner, og som har lønnskonto hos oss.