Andre henvendelser

Spørsmål og svar

Hva må jeg betale dersom jeg angrer på kjøp av personforsikring?

Den delen av personforsikringen som gjelder for ulykkestilfeller begynte å gjelde fra den dagen du bestilte forsikringen. Når du angrer må du derfor betale for denne delen av forsikringen frem til angredato. Har du sendt inn helseerklæringen slik at vi har påbegynt helsevurderingen, må du også betale helsegebyret.

Hva gjør jeg med fakturaen hvis jeg benytter angrerett?

  • Angrer du etter at du har betalt, vil du bli godskrevet for mye innbetalt premie
  • Angrer du i god tid før fristen for betaling, vil vi sende deg en ny faktura med korrekt sum i forhold til hva forsikringen har kostet frem til angredagen
  • Angrer du kort tid før fristen for betaling, bør du betale fakturaen som vanlig for å unngå at fakturaen går til inkasso før vi rekker å registrere angringen din

Trenger vi livsforsikring som gifte?

Det dere må tenke på som gift er at dersom en av dere faller fra, må den som er igjen ha nok midler til å kunne betjene lånet videre alene. En livsforsikring kan bidra til at dere er trygge på dette.

Det er et sentralt punkt at man skal kunne betale gjeld og i tillegg leve utenom. Ektefeller kan forsikres for ulike beløp.

Hvilke klagemuligheter har jeg?

Dersom du er misfornøyd med våre tjenester, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte. Vi ønsker å løse eventuelle problemer i dialog med våre kunder.

Les mer om dine rettigheter og klagemuligheter