Slik flytter du AvtaleGiroene dine

Sitter du med avtalegiroer i en annen bank? Det er det ingen grunn til lenger – nå har det blitt mye enklere å flytte AvtaleGiroene dine til oss.

AvtaleGiro er en fin tjeneste for faste betalinger, der beløpet er det samme fra gang til gang. Dette kan for eksempel være årskontingenter, forsikringer, abonnementer og husleie.

Fordelene med AvtaleGiro er kort fortalt at du slipper å legge inn regningene manuelt, med lange KID- og kontonumre. Du betaler dermed automatisk rett beløp til rett tid, og kan ha god oversikt over betalingene i nettbanken.

Det gir god oversikt å samle så mye som mulig på ett sted, og nå har flyttingen av AvtaleGiroene blitt enklere enn noen gang.

Enkelt å flytte

Det har tidligere vært litt tungvint å flytte AvtaleGiroene mellom ulike banker ved et bankbytte, noe som for mange har gitt kaos i regningsbunken med både purringer og dobbeltbetalinger i en overgangsperiode.

Dette har det heldigvis kommet en god løsning på nå. En ny selvbetjent løsning i nettbanken vil nå hjelpe deg kjapt og greit gjennom prosessen. Ved å legge inn kontoen du ønsker å flytte til, samt krysser av for hvilke avtaler du ønsker å flytte, så er jobben faktisk unnagjort!

Skulle du ha noen betalinger som ligger inne, vil også disse flyttes med over til ny bank.

Vær oppmerksom på at du bare flytte AvtaleGiro dersom du selv står som eier av begge kontoene som du skal flytte mellom. Om du skal flytte til en konto som du for eksempel er disponent for, kan du kontakte kundeservice for hjelp.

Les gjerne vår veiledning for mer detaljert informasjon om hvordan du kan flytte AvtaleGiro.