Foto: Istock/visualspace

Åpningstider og frister i julen

Nå er det snart jul! Da kan det være greit å merke seg hvilke frister som gjelder hos oss.

Nå er det snart jul! Da kan det være greit å merke seg hvilke frister som gjelder hos oss.

Siste ordinære virkedag før jul er fredag 22. desember. Første virkedag etter jul er onsdag 27. desember.

Det er ingen bankoverføringer i perioden 23. til 26. desember. Penger som skal overføres før jul må overføres senest fredag 22. desember.

Siste frist for å betale regninger før nyttår er fredag 29. desember klokken 11.00 hvis du vil være helt sikker på at betalingen kommer med i 2023. Dette gjelder særlig om du skal betale til andre banker eller betale med KID. Første mulige forfallsdato etter nyttår er tirsdag 2. januar 2024.

For kunder av Nettbank Bedrift, kan det være greit å vite at utbetalingene som kjøres må være godkjent før klokken 14.00 den 29. desember for å være med på kjøringen for 2023.
 

Åpningstider i romjulen

Vil du komme i kontakt med kundeservice i romjulen, er åpningstidene 09 til 15. 
 

IPS og fondshandel

Tegning av fondsandeler i Individuell pensjonssparing (IPS) må senest bestilles 20. desember. For øvrig fondssparing må tegninger og innløsninger være oss i hende innen klokken 12.00 fredag 29. desember for å få kurs fredag 29. desember, som er siste kursdato i 2023.

BSU og GSU

Har du Boligsparing for ungdom (BSU)? For å kunne få skattefordelen for i år, kan du gjøre innbetalingen helt frem til 29. desember hvis du skal overføre fra en annen konto i banken, selv om vi ikke anbefaler å vente til siste liten med årets siste bankgjøremål.

Skal du opprette en ny BSU, er siste frist for dette 30. desember. Frist for flytting av BSU fra annen bank i 2023 er 8. desember. 

Sparer du i Gårdssparing for unge (GSU), kan du gjøre innbetalingen helt frem til 29. desember for å få pengene med på sparingen for 2023 hvis du skal overføre fra en annen konto i banken.

Vi i Landkreditt ønsker deg en riktig god jul!