Hopp direkte til innhold

Mobilbank

  • Du har alltid banken med deg
  • Betal regninger når du er på farta
  • Du kan enkelt sperre kort og endre regionsperren
Bli kunde
Med mobilbank har du tilgang til nettbanken uansett hvor du er.
  • Betal eFaktura eller overfør penger uten å bruke kodebrikke
  • Raskt og enkelt å sjekke saldo
  • Med Bank-ID på mobil slipper du kodebrikken

Slik skaffer du deg Mobilbank

Mobilbanken lastes ned som app til iPhone på iTunes eller i Appstore. Android-appen laster du ned gjennom Google Play.

Har du ikke mulighet til å laste ned apper til telefonen din, kan du få tilgang til mobilbanken ved å sende SMS med teksten mobilbank 9365 til 26100. Da får du tilsendt en lenke som du kan lagre som et bokmerke på telefonen din.

Mobilsikkerhet

Sikkerhet på mobilen er viktig. Vi anbefaler alle brukere av mobilbanken om å skru på automatisk tastelås og kode. Mer informasjon om tastelås med kode og hvordan dette aktiveres finner du i brukerveiledningen fra produsenten av din mobiltelefon.

Spørsmål og svar

Hvordan logger jeg meg inn i mobilbanken?

Innloggingen til mobilbanken finner du på "Logg inn-siden", men vises kun dersom du bruker en mobil. Derom du bruker et nettbrett som ikke viser Mobilbank-innloggingen, kan du logge inn i mobilbanken her.

Brukernavnet er fødselsnummeret ditt (11 siffer). Koden er den samme som til telefonbanken, eller du kan bruke BankID på mobil for å logge inn.

Har du ikke koden kan du finne den i nettbanken under Meny - Mobile tjenester - Mobilbank-kode. Her kan du bestille kode, og deretter endre den til din egen kode.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Må jeg ha en spesiell telefon for å kunne bruke mobilbanken?

  • Mobiltelefonen som benyttes må ha tilgang til internett og ha installert en nettleser
  • Mobilbanken vil også fungere på enheter som støtter WAP 2.0

Mobilbanken kommer i tre versjoner, avhengig av hva din mobil kan vise. Eller du kan bruke den ordinære nettbanken på din mobil. Den tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen på din telefon.

Mobilbank v2.0

- Krever iOS 4 og nyere, eller Android 2.1 og nyere. Du får tilgang til denne ved å laste ned appen vår fra Appstore eller Google Play.

Mobilbank v1.5

- Alle telefoner med berøringsskjerm får tilgang til Mobilbank v1.5. Denne har store berøringsvennlige knapper, men har ikke dra-og-slipp funksjonalitet som mobilbank v2.0

Mobilbank v1

- Telefoner uten berøringsskjerm får tilgang til mobilbank v1. Denne har det enkleste designet, som fungerer på de aller fleste telefoner.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Hva er koden til mobilbanken?

Koden til mobilbanken er den samme som du bruker i Telefonbanken, men du kan også benytte BankID på mobil for å logge inn. Har du ikke kode, eller BankID på mobil? Koden finner du i hovedmenyen i nettbanken under Mobile tjenester - Mobilbank-kode. I hovedmenyen finner du også BankID menyen og kan bestille BankID på mobil om du har kodebrikke fra oss.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!

Kan jeg bruke mobilbank i utlandet?

Ja. Har du mobildekning og mulighet til å bruke datatrafikk over mobilnettet kan mobilbanken benyttes i utlandet. Vær oppmerksom på at datatrafikk i utlandet kan være dyrt. Sjekk pris hos din teleoperatør.

Fikk du svar?

Takk for tilbakemeldingen!