Våre avtaleverksteder

Hurtigruta-&-Riis-til-glasskade-nettside.png

Vi har avtale med Riis Bilglass og Hurtigruta Carglass. Du registrerer enkelt skaden og booker time for reparasjon her:
 
Bestill time

Reparer steinsprutskader uten egenandel

Får du en steinsprutskade er det viktig at du reparerer den så fort som mulig, slik at skaden ikke blir større. Dette kan du gjøre kostnadsfritt hos et av våre samarbeidende verksteder. Har skaden en størrelse eller plassering som krever bytte av hele ruten, er standard egenandelen på 2.500 kroner. Du registrerer enkelt skaden og booker time for reparasjon i vårt nettskjema. 

Hva dekkes ved glasskade?

Har du bilforsikringen kasko pluss, kasko eller delkasko er reparasjon av glasskader dekket av forsikringen. Er du usikker på hvilken type forsikring du har, kan du logge inn på Min side. 

Bilforsikringen dekker skifte eller reparasjon av kjøretøyets utvendige ruter, om du får en bruddskade som skyldes en tilfeldig, plutselig hendelse. Glasskader medfører ikke tap av bonus. Forsikringen dekker ikke leiebil ved glasskader.  

Tre tips til deg ved steinsprut

Bruk teip

Ha teip liggende i bilen, all slags teip funker. Får du steinspurt, sett på teip for å beskytte bilglasset. Teipen hindrer at smuss og fuktighet trenger inn i såret og forårsaker mer skade.

Meld skaden til oss

Meld skaden til oss via vårt nettskjema. Her kan du også enkelt bestille time for reparasjon eller bytte av ruten, hos et av våre avtaleverksteder.

Ikke vent med reparasjonen

Oppsøk nærmeste avtaleverksted så snart som mulig. Selv en liten skade kan utvikle seg til å bli et større problem. Særlig i kuldeperioder, og når det skifter mellom varmt og kaldt vær, kan det oppstå spenninger i glasset, og risikoen for at glasset sprekker øker. 

Tre gode grunner for å reparere glasskade

Klimavennlig

Det er bra for miljøet om flest mulig skader blir reparert fremfor at hele ruten må byttes. Bestill derfor time hos et av våre avtaleverksteder så raskt som mulig etter steinsprut.

Kostnadsfritt og uten bonustap

Reparasjoner av steinsprut dekkes av forsikringen, og du taper ikke bonus.

Gratis lånebil

Mulighet for gratis lånebil hos våre ­avtaleverksteder etter avtale.