Landkreditt Nyheter

Utbytte skal være forutsigbart

tirsdag 3. mai 2022

I Landkreditt Forvaltning er vi mer enn gjennomsnittet opptatt av å investere i selskaper som betaler utbytte. Våre to utbyttefond er blant utbyttefondene med lengst historikk i Norge, og Landkreditt Forvaltning har etablert seg som en nisjeforvalter med fokus på utbytteselskaper.

God dag, mitt navn er Rente – Høyere Rente

onsdag 27. april 2022

I filmen «No time to die» tar vi farvel med Ian Flemings agent-helt. I en helt annen verden, med et helt annerledes manus, ser det nå ut til at aksjemarkedets anti-helt, «Høyere Rente» er i ferd med å gjenoppstå etter mange år i dvale.

Lavere priser på kjøp av fond

tirsdag 26. april 2022

Landkreditt Forvaltning setter nå ned forvaltningshonorarene for Landkredittfondene. Det blir dermed billigere å kjøpe andeler i selskapets aktivt forvaltede fond.

Landkreditt endrer logo og profil

fredag 8. april 2022

- Med denne endringen får vi en moderne logo og profil, som også er tilpasset våre digitale løsninger og behov, sier digital- og markedssjef Petter Remen Hanssen.

Farlig lønnsomt

mandag 4. april 2022

Investering i aksjer er forbundet med risiko. Avkastningen i aksjemarkedet kan være brutal med store kortsiktige kurssvingninger. Likevel er det en klar økning av antallet som velger å spare i aksjer og aksjefond.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.