Landkreditt Nyheter

Når inntekter og utgifter svinger

mandag 13. desember 2021

På høsten går kornet i treskeren og ku og sau sankes hjem fra sommerbeite, og i februar blir tilskuddet utbetalt. Dette betyr klingende mynt i kassa til bonden. Men periodene frem mot de store «lønningsdagene» kan for mange være tøffe. Da er det godt å ha en driftskreditt.

Ole Harald norgesmester i motorsag

fredag 15. oktober 2021

Ole Harald Løvenskiold Kveseth ble norgesmester og mottok kongepokalen i NM i motorsag, som ble avholdt på NBUs høstarrangement.

Stolt sponsor av NBUs høstarrangement

tirsdag 21. september 2021

Landkreditt Bank er med på å gjøre Høstarrangementet mulig som en av våre hovedsponsorer! - Vi gleder oss til samarbeidet og takker for støtten, sier Sofie Sangnæs fra hovedkomiteen i Oppland.

Landkreditt Eiendom tar form

torsdag 10. september 2020

Samtidig med koronaepidemien hadde sitt inntog i Norge, ble Koppang Landbruks- og næringsmegling en del av Landkredittkonsernet. Nå er de godt i gang som Landkreditt Eiendom, og har fokus på å være Norges ledende landbruksmegler.
Forrige 1 2 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.