Landkreditt Nyheter

Vil ta i bruk solenergi på gården

torsdag 19. mai 2022

Norske bønder har prioriteringene klare for hva slags klimatiltak de først ønsker å iverksette på eget bruk, viser en ny undersøkelse. Solcellepaneler topper listen.

Hvem skulle gjort våronna om jeg ble skadet?

fredag 22. april 2022

– Hvem skulle fått unna våronna hvis det ikke var meg? Skulle jeg blitt syk nå, ville det vært kritisk for drifta mi, sier gårdbruker Hans Wilhelm Wedel-Jarlsberg fra Nordre Heian gård i Vestfold.

Landkreditt endrer logo og profil

fredag 8. april 2022

- Med denne endringen får vi en moderne logo og profil, som også er tilpasset våre digitale løsninger og behov, sier digital- og markedssjef Petter Remen Hanssen.

Holder igjen 0,5 prosentpoeng på driftskreditten

torsdag 7. april 2022

– Å holde renten nede på driftskreditt, er et bidrag i en krevende tid. Det er viktig at bonden har tilstrekkelig likviditet, og med driftskreditten har vi et godt verktøy for den aktive bonden, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Finansministeren gjestet årsmøtet

mandag 28. mars 2022

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum gjestet Landkreditts årsmøte. Han snakket blant annet om de økonomiske utsiktene og behovet for økt beredskap fremover.

Mener mange bønder lever i brannfare

onsdag 23. februar 2022

Ole Kristian Sørlie mener han levde i direkte brannfare i 39 år som følge av for lav spenning i strømforsyningen til gården. Nå bruker han sine egne erfaringer til å hjelpe andre.

Driftskreditt sikrer betalingsevnen

mandag 21. februar 2022

Det er ofte lenge mellom de store lønningsdagene i landbruket, og det kan være krevende å ha god betalingsevne til enhver tid. En driftskreditt kan være svaret på problemet.
Forrige 1 2 3 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.