Landkreditt Nyheter

Vil ta i bruk solenergi på gården

torsdag 19. mai 2022

Norske bønder har prioriteringene klare for hva slags klimatiltak de først ønsker å iverksette på eget bruk, viser en ny undersøkelse. Solcellepaneler topper listen.

Holder igjen 0,5 prosentpoeng på driftskreditten

torsdag 7. april 2022

– Å holde renten nede på driftskreditt, er et bidrag i en krevende tid. Det er viktig at bonden har tilstrekkelig likviditet, og med driftskreditten har vi et godt verktøy for den aktive bonden, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Mener mange bønder lever i brannfare

onsdag 23. februar 2022

Ole Kristian Sørlie mener han levde i direkte brannfare i 39 år som følge av for lav spenning i strømforsyningen til gården. Nå bruker han sine egne erfaringer til å hjelpe andre.

Annenhver bonde må oppgradere

tirsdag 25. januar 2022

Mindre enn halvparten av bøndene har gjort oppgraderinger for kunne koble brannvarslingen til 4G-nettet, viser ny undersøkelse. På tide å ta grep, oppfordrer fagfolk.

Landkreditt åpner kontor i Vestfold og Telemark

torsdag 13. januar 2022

Landkreditts nye distriktskontor for Vestfold og Telemark er lokalisert på Revetal, og tilbyr solid kompetanse innen bank, forsikring og eiendomsmegling for landbruket. – For bonden tror vi det er en merverdi å ha tilgang til god kompetanse lokalt, og vi gleder oss til nå å kunne tilby dette med vårt nye kontor for Vestfold og Telemark, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.
Forrige 1 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.