Landkreditt Nyheter

Sparing når pensjonstiden nærmer seg, eller du har blitt pensjonist

torsdag 3. oktober 2019

De siste årene som yrkesaktiv er det smart å gjøre seg mindre bundet opp til børs, og sikte seg mer inn på bank. Mange har romslig økonomi, huslånet er kanskje nedbetalt og barna har flyttet. Dette er en god anledning til å spare litt ekstra til årene som kommer.

Sparing for voksne

torsdag 3. oktober 2019

Barna vokser opp og er etter hvert på veg ut av redet. Det er tid for å tenke på seg selv. Mange begynner i denne perioden å regne ut hvor mye de får i pensjon, og finner ut at det de får fra folketrygden ikke vil strekke til.

Sparing for småbarnsforeldre

torsdag 3. oktober 2019

I denne fasen begynner mange for alvor å tenke på sparing. Samtidig vil mange oppleve at økonomien kan svekkes noe når barna blir en del av familien.

Sparing for nyetablerte

torsdag 3. oktober 2019

Etter studietiden er man kanskje i et fast forhold uten barn, der begge er i jobb. I denne fasen bør det være rom for å spare litt, og mange vil investere i en felles bolig.

Sparing for ungdom og studenter

torsdag 3. oktober 2019

Som student har du sjelden mye ekstra å rutte med. I denne fasen bør derfor sparing i BSU ha førsteprioritet.

Guide: Slik bør du spare i livets ulike faser

torsdag 3. oktober 2019

Hvor er du i livet, og hvordan vil du ha det fremover? Det er mange ulike faktorer som påvirker hvordan du bør spare. Hvilken livsfase du er i har derfor stor betydning for hvilke sparemetoder du bør velge.
Forrige 1 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.