Landkreditt Nyheter

Same procedure as every year?

torsdag 27. desember 2018

Vi har nok en gang ledd av "Grevinnen og hovmesteren". Men er du selv en som alltid gjør ting på samme måte?

Tid for sunt bondevett

onsdag 19. desember 2018

Den største trusselen for en bonde er ikke stram politikk eller økte renter, men om du som menneske takler utfordringene du møter.

Kom i gang med aksjesparekontoen

fredag 14. desember 2018

Har du opprettet en aksjesparekonto? Da er du godt i gang, men husk at du selv må flytte beholdning og spareavtaler til aksjesparekontoen. Vi viser deg hvordan.

Hvilken produksjon skal jeg velge?

fredag 14. desember 2018

Vi er i en tid med mulighet for overproduksjon for de fleste husdyrslag. Det blir vanskeligere å velge hva en skal satse på.

Kostnadene økte mer enn inntektene

torsdag 6. desember 2018

Det skal ikke mye økonomisk erfaring til for å forstå at dette er en negativ utvikling. Men det er også lyspunkt i bondens inntekt.

Gresk for nybegynnere

tirsdag 4. desember 2018

Finansteorien er tettpakket med greske bokstaver. Her skal vi se nærmere på den andre bokstaven i alfabetet – beta – og hvilken betydning denne har ved vurdering av fondsinvesteringer.

Ekstra viktig for unge bønder å forsikre seg

mandag 3. desember 2018

Grisebonde Gry-Heidi Ruud-Wethal vet godt at hun har et av Norges farligste yrker. Likevel tenkte hun ikke på å forsikre seg selv. Så investerte hun og mannen i nytt grisefjøs. Da tok hun grep.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.