Landkreditt Nyheter

Ruglete måned for Extra

mandag 13. desember 2021

Høyrentefondet Landkreditt Extra ga minus 0,39 prosent avkastning til andelseierne i november.

Nå endres sparebeløpet i IPS

tirsdag 7. desember 2021

Fra og med 2022 reduseres maksimalt sparebeløp i Individuell pensjonssparing (IPS) fra 40.000 til 15.000 kroner per år. Pensjonssparing er like viktig som før, så hvordan bør du nå legge opp sparingen slik at du fortsetter å spare like godt til egen pensjonstilværelse?

Når skal aksjer egentlig selges?

torsdag 2. desember 2021

Aksjemarkedet er stedet der de langsiktige investorene tjener penger på bekostning av de kortsiktige investorene. Over lang tid går aksjer bare en vei – opp. Kortsiktig derimot vil aksjemarkedet svinge både opp og ned.

Fyll opp kontoene til jul

onsdag 1. desember 2021

Noen kontoer har grenser for hvor mye du kan spare hvert år. Da kan det være lurt å fylle opp nå i desember – om du har mulighet.

Nå endrer vi tid for cut-off

mandag 29. november 2021

Fra og med 14. desember vil det gå kortere tid fra du bestemmer deg for å kjøpe fond, til du har kjøpt og kurs er fastsatt.

En fin måned for Extra

torsdag 4. november 2021

Høyrentefondet Landkreditt Extra leverte 0,59 prosent avkastning til andelseierne i oktober.

Et godt alternativ til bankinnskudd

mandag 1. november 2021

Norges Bank satte opp styringsrenten med 0,25 prosent i september og varsler ytterligere rentehevinger i tiden som kommer. Hvordan vil dette påvirke andelseiere i et rentefond?
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.