Hopp direkte til innhold

Blogg - Sunt bankvett

Kom i gang med aksjesparekontoen

Kom i gang med aksjesparekontoen

fredag 14. desember 2018

Har du opprettet en aksjesparekonto? Da er du godt i gang, men husk at du selv må flytte beholdning og spareavtaler til aksjesparekontoen. Vi viser deg hvordan.
Gresk for nybegynnere

Gresk for nybegynnere

tirsdag 4. desember 2018

Finansteorien er tettpakket med greske bokstaver. Her skal vi se nærmere på den andre bokstaven i alfabetet – beta – og hvilken betydning denne har ved vurdering av fondsinvesteringer.
Stabilt høyrentemarked i oktober

Stabilt høyrentemarked i oktober

onsdag 7. november 2018

På tross av uro i aksjemarkedet, holdt høyrentemarkedet seg stabilt i oktober. Landkreditt Extra ga 0,35 prosent avkastning til andelseierne denne måneden.
Solid risikojustert avkastning fra høyrenteobligasjoner

Solid risikojustert avkastning fra høyrenteobligasjoner

mandag 5. november 2018

Høyrenteobligasjoner har gitt god avkastning utover risikofri rente den siste tiårsperioden, samtidig som risikoen (målt ved kurssvingninger) har vært begrenset. Den risikojusterte avkastningen fra høyrenteobligasjoner har med andre ord vært solid over en lengre periode.
Kvitt eller dobbelt

Kvitt eller dobbelt

tirsdag 2. oktober 2018

Har du levd en stund, husker du sikkert tv-quizen Kvitt eller dobbelt, som klistret folk til tv-skjermene fra tidlig på 60-tallet. Hvilke likhetstrekk finnes mellom Kvitt eller dobbelt og forvaltning av penger? Flere, viser det seg.
Start sparingen nå

Start sparingen nå

torsdag 27. september 2018

Det er slettes ikke for sent å starte sparingen som ruster deg til renteoppgangen.
Forrige 1 2 3 4 5  ... Neste 

I bloggen vår, Sunt bankvett, presenterer vi aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.