Landkreditt Nyheter

Landbruksforsikring + Landkreditt = sant

mandag 12. november 2018

Mandag 12. november skifter Landbruksforsikring navn til Landkreditt Forsikring og blir en del av Landkreditt. Dermed samler vi bank, fond og forsikring på ett sted.

BoKlok - med boliglån fra oss

tirsdag 4. september 2018

BoKlok er et annerledes boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi er med som samarbeidspartner på boliglån, og nå gjøres det klart for salgsstart på Jessheim med egen kundekveld med 3D-visning torsdag 6. september.

Få den beste boliglånsrenten – uten pruting

mandag 20. august 2018

Det er enkelt å spare penger på boliglån, stod det i VG 6. august. Trikset er å prute. Hos oss trenger du tvert imot ikke å prute for å få den beste boliglånsrenten.

Vant du i vår sommerkonkurranse?

mandag 20. august 2018

I sommer utfordret vi våre kunder med en quiz om BankID. Vi mottok mange gode svar, blant annet fra deg. Konkurransen er nå avsluttet og vi har trukket ut vinnerne blant alle deltakere. Var du én av de heldige?

Erstatning for avlingssvikt

fredag 15. juni 2018

Tørken gjør at mange, spesielt kornbønder, vil få reduserte avlinger. Det er viktig at alle er klar over at det finnes en mulighet for erstatning.
Forrige 1 2 3 Neste 

Landkreditt Nyheter presenterer aktuelle saker som er nyttig for din økonomiske hverdag. Enten du driver landbruk eller om du er personkunde, vil du finne saker om blant annet sparing, lån, forsikring, banktjenester og sikkerhet.