Landkreditt sponser landsstevnet for 10. gang

Anders Sigstad og Inger Johanne Brandsrud har signert avtale om nytt samarbeid mellom Landkreditt og NBUs landsstevne

For tiende år på rad er Landkreditt en av hovedsamarbeidspartnerne til landsstevnet i Norges Bygdeungdomslag. I år går stevnet av stabelen i Rakkestad i Østfold.

I juli samles rundt 2.000 ungdommer fra hele landet i Rakkestad i Østfold til hyggelige dager med tevlinger, fest og dans. Det blir også konserter med kjente artister, og tradisjonen tro vil Landkreditts swingtevling kåre NBUs beste swingdansere.

Viktig møteplass for bygdeungdommen

Inger Johanne Brandsrud er leder for landsstevnet ved siden av til daglig å være kundeansvarlig i landbruksavdelingen i Landkreditt Bank. Hun mener det er av stor betydning for landsstevnet å ha gode samarbeidspartnere med seg.

– Det å ha gode samarbeidspartnere er viktig for bygdeungdomslaget og landsstevnet. Ved å være hovedsponsor for landsstevnet, bidrar Landkreditt til å skape gode, trygge og viktige møteplasser for ungdom på bygda. Samtidig kan landbruksinteresserte ungdom få sjansen til å møte aktører som er med å støtte bonden, sier Brandsrud.

Og nytteverdien er gjensidig, mener Brandsrud.

– For Landkreditts del byr også landsstevnet som møteplass på gode muligheter for å høre hva som opptar de unge som skal inn i næringa og bygge gode relasjoner til framtidige bønder.

Ti år på rad

Landkreditt går inn som en av hovedsponsorene for NBUs landsstevne for tiende gang. Ifølge organisasjonssjef Anders Sigstad er det et svært godt samarbeid som nå videreføres, og saken har aldri vært viktigere.

– For oss som samfunn er det av enorm betydning at unge vil satse på bondeyrket, slik at vi sikrer en fortsatt god og trygg matproduksjon over hele landet. I dette bildet spiller NBU og landsstevnet en stor rolle. Her får ungdommen både et sosialt samlingspunkt og en viktig arena for kompetanseutvikling. Og det hele organiseres av ungdommene selv, på imponerende vis, kommenterer han.

Er landsstevnet noe for deg, eller din ungdom? Les mer, og kjøp billett på Landsstevne.no.