Fyll sparekontoen uten å merke det

Er du en av de som før samlet vekslepengene i en sparegris eller et norgesglass, for å spare opp til små og store ting du ønsket deg?

Er du en av de som før samlet vekslepengene i en sparegris eller et norgesglass, for å spare opp til små og store ting du ønsket deg?

I dag drar vi kortet ofte, men vekslepengene fra lomma har blitt en sjeldenhet. Med småsparing kan du likevel fortsette å spare hver gang du handler. Med noen enkle innstillinger i nettbanken kan du trekke et valgfritt beløp hver gang du bruker kortet.

Om dette lyder kjent, så sparer du kanskje med SmartSpar hos oss? Småsparing er det samme produktet, som nå har fått en liten oppgradering i nettbanken og nytt navn.

SmartSpar-avtalene fortsetter som Småsparing, uten at du trenger å gjøre noe.

Slik setter du i gang med Småsparing

  • Logg inn i nettbanken
  • Velg Småsparing i hovedmenyen: Finn Småsparing i hovedmenyen og velg mellom to sparemodeller:
    • Fast beløp: Velg et fast beløp som trekkes hver gang du bruker kortet, for eksempel 20 kroner.
    • Avrunding: La systemet runde opp kjøpesummen til nærmeste tier, femti- eller hundrekroning, og bruk differansen som sparing.
  • Tilpassing: Du kan tilpasse sparingen ved å sette en tidsbegrenset periode eller angi et maksbeløp per dag.

Spar 10.000 kroner uten å merke det

Hvor ofte drar du kortet i løpet av en uke? Tenk deg hvor mye penger nordmenn kunne ha spart hvis alle hadde satt av noen kroner for hver transaksjon. Ordtaket «mange bekker små, gjør en stor å» passer godt her, for det kan faktisk bli betydelige summer.

Gjennomsnittskunden i Landkreditt bruker kortet omtrent 500 ganger i året. Med et ekstra trekk på 20 kroner per handel kan dette gi deg 10.000 sparte kroner i løpet av et år. Det er en sum som kan utgjøre en forskjell.

For å oppnå maksimal effekt av sparingen, anbefaler vi å overføre småbeløpene direkte til en sparekonto med god rente.

Se våre sparekontoer

Småsparing er en kostnadsfri tjeneste, og du kan når som helst endre eller stoppe trekket direkte i nettbanken.