Åpningstider og frister i julen

Nå er det snart jul! Da kan det være greit å merke seg hvilke frister som gjelder hos oss.

Nå er det snart jul! Da kan det være greit å merke seg hvilke frister som gjelder hos oss.

Siste ordinære virkedag før jul er lille julaften. Første virkedag etter jul er tirsdag 27. desember.

Det er ingen bankoverføringer i perioden 24. til 26. desember. Penger som skal overføres før jul må overføres senest fredag 23. desember.

Siste frist for å betale regninger før nyttår er fredag 30. desember klokken 13.30 hvis du vil være helt sikker på at betalingen kommer med i 2022. Dette gjelder særlig om du skal betale til andre banker eller betale med KID. Første mulige forfallsdato etter nyttår er mandag 2. januar 2023.

For kunder av Nettbank Bedrift, kan det være greit å vite at utbetalingene som kjøres må være godkjent før klokken 13.30 den 30. desember for å være med på kjøringen for 2022.
 

Åpningstider i romjulen

Vil du komme i kontakt med kundeservice i romjulen, er åpningstidene 09 til 15. 
 

IPS og ASK

Tegning av fondsandeler i Individuell pensjonssparing (IPS) må senest bestilles 23. desember. For øvrig fondssparing må tegninger og innløsninger være oss i hende innen klokken 12.00 fredag 30. desember for å få kurs fredag 30. desember, som er siste kursdato i 2022.

Frist for å opprette en aksjesparekonto (ASK) er også fredag 23. desember.
 

BSU og GSU

Har du Boligsparing for ungdom (BSU)? For å kunne få skattefordelen for i år, kan du gjøre innbetalingen helt frem til 30. desember hvis du skal overføre fra en annen konto i banken, selv om vi ikke anbefaler å vente til siste liten med årets siste bankgjøremål.

Skal du opprette en ny BSU, er siste frist for dette 30. desember. Flytting av BSU fra annen bank i 2022 er allerede for sent, og må dermed gjøres neste år.

Sparer du i Gårdssparing for unge (GSU), kan du gjøre innbetalingen helt frem til 30. desember for å få pengene med på sparingen for 2022 hvis du skal overføre fra en annen konto i banken.

Vi i Landkreditt ønsker deg en riktig god jul!

Aktuelt