Får du tilskuddet inn på rett konto?

Illustrasjon: Sparing
Frem til 31. januar kan du endre kontonummeret for hvilken konto du skal motta produksjonstilskuddet på. Med bare en utbetaling i året kan det være en del å hente på å få pengene inn på en gunstig konto.

I Landkreditt har vi gode betingelser for våre landbrukskunder. Får du tilskuddet inn på en konto i en annen bank, kan tilskuddsutbetalingen være en god anledning til å sjekke betingelsene du har i dag.

Slik bytter du kontonummer på tilskuddsutbetalingen

Er du usikker på hvilken konto tilskuddet ditt betales ut til? Eller ønsker du å bytte konto? Det er enkelt å bytte kontonummer via Altinn. Du kan endre utbetalingskonto for årets tilskudd frem til 31. januar. Logg på med BankID, og registrerer ønsket kontonummer, i skjemaet du kommer til via knappen under.

Bytt kontonummer her

 

Finn en konto for ditt behov

Med én tilskuddsutbetaling årlig, kan det være et stort beløp som kommer inn på konto rundt 20. februar. Beløpet skal for de fleste porsjoneres ut over hele året. Da er det smart å velge en konto som er fleksibel i antall uttak, men som samtidig kan gi deg god rente. Sjekk gjerne ut våre forslag under.