Nå spanderer vi ulykkesforsikringen

Med Bondelagets personforsikringer får du en av ­markedets aller beste priser. Akkurat nå spanderer vi ­ulykkesforsikring frem til 1. oktober 2024.

– Bonden er navet i gårdsdriften, og om bonden blir utsatt for en ulykke kan hele driften stoppe opp, sier Ane  Wiig Syvertsen i Landkreditt Forsikring.

I samarbeid med Norges Bondelag tilbyr Landkreditt personforsikringer til Bondelagets medlemmer med svært gode priser. Sammen ønsker vi nå å gjøre et ekstra fremstøt for at bønder skal forsikre seg selv.

1366x768_ane-wiig-syvertsen.jpg

Administrerende direktør i Landkreditt Forsikring, Ane Wiig Syvertsen, håper tilbudet med gratis ulykkesforsikring i en periode kan få flere bønder til å tenke på personforsikring.

– Vi ser dessverre at en del bønder glemmer å forsikre seg selv. Dette kan gå bra lenge, men skulle du bli syk eller skadet kan det få store konsekvenser for gårdsdrifta, økonomien og familien, forklarer Syvertsen.

Dette er bakgrunnen for kampanjen om gratis ulykkesforsikring. Tilbudet gjelder for alle medlemmer i Norges Bondelag som er under 50 år, og som ikke har Bonde­lagets personforsikringer i Landkreditt fra før. 

Det er også verdt å nevne at medlemskapet i ­Bondelaget er gratis ut året, slik at dette også er et godt tilbud for de som ønsker å bli medlem i Norges Bondelag.

 

Saken fortsetter nedenfor.

Bonden må sikre fremtiden

– Personforsikringer gir bonden en ekstra trygghet i hverdagen, og vi håper alle bønder som ikke har kjøpt personforsikringer, vil benytte seg av denne muligheten, sier Arnstein Tveito, assisterende generalsekretær i Norges Bondelag.

Tveito håper at kampanjen kan sette litt ekstra ­fokus på personforsikringer blant bønder.

– Ta praten over en kaffe med familien eller nabobonden. Hvordan går det med drifta og familien om du som bonde blir syk eller skadet? Det trenger ikke være dyrt å være godt forsikret, men det kan være avgjørende for fremtidsmulighetene når ulykken plutselig har skjedd, avslutter Tveito.