PowerOffice Go er et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregning og lønn. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker.

Enkelt i bruk

Gjør deg klar for en intuitiv og brukervennlig opplevelse. Lettfattelige grafer og visualiseringer med drilldown gjør at du får full kontroll over økonomien.

Det går av seg selv

Med alle banker og hundrevis av fagsystemer integrert så slipper du å gjøre dobbeltarbeid. Alt som kan automatiseres skal automatiseres.

Spar tid – betal direkte fra Go!

Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført oppdateres regnskapet automatisk. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

Regnskap on the Go

Med vår app blir utfylling av reiseregninger og timeføring lekende lett. Du kan også løpende løse daglige oppgaver som godkjenning av faktura og betalinger. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

Effektivt arbeid i regnskapsverdenen krever tilgang til systemer utenfor regnskapsløsningen. Med PowerOffice Go får du sømløs tilgang til det meste du har bruk for, det være seg statlige instanser, banker eller andre tredjepartsløsninger. Finn ut mer om våre over 200 utvidelser.

PowerOffice Go brukes av regnskapsførere over hele landet. Finn den som er nærmest deg i kartet, og bytt til et regnskapssystem som gir deg full oversikt og enklere hverdag.

Les mer på poweroffice.no 10x10px-ekstern-lenke-graa.png

Priser på regnskapsintegrasjon

Prisene under forutsetter at du benytter en regnskapsfører som har nettbank bedrift i Landkreditt:

  • Etablering av tjenesten: 500 kroner
  • Månedsgebyr: 50 kroner
  • Transaksjon med KID: 1,50 kroner
  • Transaksjon lønnsoverførsel: 1,50 kroner
  • Transaksjon med melding: 4 kroner

Ved eventuelle behov for å opprette nettbank bedrift - se produktside for gjeldende priser.