Velholdt eiendom med fin beliggenhet og gode solforhold på Brandbu i Gran kommune. Utsikt mot Randsfjorden. Kort vei til sentrum

Kommer for salg
Prisantydning:
8 000 000,–

Velholdt eiendom med fin beliggenhet og gode solforhold på Brandbu i Gran kommune. Utsikt mot Randsfjorden. Kort vei til sentrum

 

Eiendommen er beliggende i Brandbu, med utsikt mot Randsfjorden og Brandbukampen, i området Bjørkli langs Plassbakken. Det er gangavstand ca. 1,5 km til sentrum med barneskole (ny 2016)- og ungdomskole (pusset opp 2017), kino, diverse butikker og restauranter.

Moderne Hadeland videregående skole, ny høsten 2012, ligger i Gran sentrum. Det er ca 17 km til Roa og ca. 50 km til Gardermoen hovedflyplass. Til Oslo er det ca. 70 km.

 

Flott skogstur område ca. 150 meter fra eiendommen. Stier og skogsvei over åsen til Lygna, Eina og Gjøvik. Perfekt for både lange og korte sykketurer. Gangavstand til nytt og moderne friidrettsanlegg, fotballbaner, skøytebane mm. Lygna skisenter ligger bare ca 15 minutter unna i bil med flotte skiløyper og snøproduksjon så fort frosten kommer. Lygna har også rulleskiløype og skiskytebane. Vakre Randsfjorden med Røykenvik ligger ca 5 minutter unna i bil. Her finner du båt og badeliv på sommeren. Brandbu har også en kajakklubb og det er ypperlig å padle kajakk på Randsfjorden. Brandbu ligger så og si i hjerte av kulturlandskapet Hadeland med historiske Søsterkirkene på Granavolden like i nærheten, Hadeland Glassverk 30 minutter unna. Ett naturvakkert område og en beliggenhet med mange muligheter.

 

Prisklasse: Ca. 8 mill.

Interessert? Ta kontakt med megler.