Attraktivt gårdsbruk m/velholdt våningshus, sauefjøs og grisefjøs. Seter på Triltåsen. Naturskjønt i Peer Gynts rike.

Sør-fron
Landbrukseiendom
Meglerinformasjon

Velkommen

Velkommen til Enge!

Gålåvegen 601 er et attraktivt gårdsbruk i naturskjønne omgivelser på Gålå, midt i Peer Gynts rike. Gårdstunet omkranses av åker, eng og skog, og ligger usjenert skrånende mot sydøst. Utsikten strekker seg over landskapet og skogen. Til eiendommen følger også en seter på Triltåsen, et populært område for fritidsboliger.

Eiendommen består av et velholdt våningshus med tre soverom, stue, spisestue og loftstuer, samt kjøkken, bad, vaskerom og toalettrom. Det er vestvendt veranda utenfor begge etasjene. Videre har tunet et nyere grisefjøs og sauefjøs, en garasje fra 2013, to redskapshus, samt et sjarmerende stabbur og bakstehus av eldre opprinnelse. Det er turmuligheter rett utenfor stuedøren, samt kort vei til Harpefoss og Vinstra, sistnevnte med en rekke butikker og fasiliteter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt område på Gålå i Sør-Fron kommune, ca. 5,4 km fra Gålåvatnet, 6,3 km fra Harpefoss og drøye 11 km fra nærmeste by, Vinstra. Gålå har en nydelig beliggenhet midt i Peer Gynts rike med mange attraksjoner like i nærheten, slik som Gålå Alpin og Aktiv Skisenter.

Området er preget av vakker fjellnatur, gamle setergrender og fjelltopper med fantastisk utsikt. Her er det store muligheter for herlige naturopplevelser året rundt. Stedets skisenter er et familievennlig alpinanlegg med 14 nedfarter, åtte heiser og 20 kilometer bakker. Skiløypene i området er nydelige og godt preparerte.

Sommerstid er det svært gode forhold for sykkelturer langs gamle seterveier. Ønsker du flotte fjellturer krydret med spektakulær utsikt mot Rondane og Jotunheimen er det flere topper å velge mellom. Et av sommerens absolutte høydepunkter er den spektakulære oppsetningen av Ibsens Peer Gynt ved Gålåvatnet. Arrangementet er en del av Peer Gynt-stemnet, som går av stabelen på Vinstra. Forestillingen har kjente skuespillere i hovedrollene, naturen som scene og høster hvert år svært gode kritikker.

I tillegg til Gålåvatnet er det kort vei til Feforvatnet og Feforkampen, samt en rekke andre fjell og vann med muligheter for fiske og bading. Det er også gode muligheter for småvilt- og storviltjakt i nærområdet.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Harpefoss, som ligger ca. 11 min unna med bil. På Harpefoss ligger Fronsbadet, et hyggelig badeland for hele familien og et trekkplaster for hele Fronsbygdene.

Det er kort vei til Spar, Rema 1000, Extra og Coop på Sødorptunet på Vinstra. Vinstra har to kjøpesenter - Peer Gynt senteret og Sødorptunet. Ved Peer Gynt Senteret ligger Vinstra Handelspark med blant annet Clas Ohlson, Biltema, Power og Burger King. Gålå ligger omtrent én time nord for Lillehammer og rett over 3 timer fra Oslo.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Klanken, som ligger 250 meter fra eiendommen. Det er togstasjon på Vinstra. Ved å benytte bil tar det ca. 25 min til Otta, 17 min til Vinstra, 14 min til Hundorp og 22 min til Ringebu.

Barn i barneskolealder sokner til Harpefoss skule, som ligger ca. 8 min kjøring/4,4 km fra eiendommen. Harpefoss barnehage ligger ved barneskolen. Barn i ungdomsskolealder fortsetter på Sør-Fron ungdomsskule i Harpefoss, ca. 6,4 km/11 min kjøring fra eiendommen.

Opplæringslova gir rett til gratis skoleskyss dersom avstanden mellom hjem og skole er mer enn 2 km (1.trinn) eller 4 km (2.-10.trinn). Det er videregående skole på Vinstra, Ringebu og Otta, samt Lillehammer og Gausdal.

Kort fortalt:

- Attraktivt gårdsbruk på ca. 388 daa.

- Naturskjønn beliggenhet.

- Kort vei til Harpefoss og Vinstra.

- Seter med uthus på Triltåsen.

- Velholdt våningshus over to plan.

- Nyere sauefjøs og grisefjøs.

- Redskapsboder og garasje.

- Pent opparbeidet tun med plen.

- Sydvendt tun med landlig utsikt.

- Varmepumpe og vedovn.

- Tre soverom i andre etasje.

- Spisestue, stue og loftstuer.

- Kjøkken, vaskerom, wc og bad.

- Eiendommen er konsesjonspliktig.

Adkomst

Se kart.

Jord, skog og tun

Eiendommens arealer fordeler seg slik:
Fulldyrket jord daa 92,2
Overflatedyrket jord daa 7,3
Innmarksbeite daa 23,4
Skog av høy bonitet daa 8,0
Skog av middels bonitet daa 25,6
Skog av lav bonitet daa 107,9
Uproduktiv skog daa 99,0
Myr daa 12,1
Åpen jorddekt fastmark daa 2,2
Bebygd, vann, bre daa 10,6
Sum arealer: daa 388,3

Arealer er hentet fra NIBIO gårdskart.

Eiendommen på ca. 388 daa og har en naturskjønn og usjenert plassering, ca. 650 moh., omkranset av åker, eng og jorder. Gårdsbruket har adkomst via privat vei og tunet skråner mot sydøst, med gode solforhold. På oversiden av tunet er det et større skogsområde, der deler av skogen tilhører eiendommen. Mot syd strekker utsikten seg over åkerlandskapet og til nærliggende skog og natur.

Våningshuset ligger lengst øst på tomten og har veranda vendt mot vest utenfor både første og andre etasje. Begge er overbygd, og uteplassen i andre etasje har adkomst fra ett av soverommene. Rundt bygget er det pent opparbeidet med plen, trær, prydbusker og annen beplantning.

På eiendommen er det en rekke andre bygg - et grisehus fra 2006, et sauefjøs fra 2012, to redskapshus, et eldre stabbur og et eldre bakstehus. Grisehuset fikk ny innredning, våtforing og gjødselkum i 2012, og består av fjøs, smittesluse, kontor og flisrom. Sauefjøset ble modernisert i 2020 og består av fjøs, kontor, bad og gang.

Stabburet ble noe modernisert i 2012 og bakstehuset er et laftet bygg benyttet til lager. Begge disse har historisk verdi. Garasjen ble bygd i 2013 og det ene av to redskapshus er fra 1960. Til eiendommen følger allmenningsrett i Fron Almenning og Espedalen Bygdeallmenning.

Eiendommen har dyrket mark fordelt på fem teiger rundt tunet, samt en teig ved seteren på Triltåsen. Det dyrkes gras til for på disse teigene. Det er ellers én teig med dyrket jord syd for tunet langs Gålåvegen. Beiter er fordelt på to teiger, delt av Gålåvegen, samt en teig mellom dyrket mark og skog nord for tunet. Det er også to mindre teiger ved seteren.

Skogen er dels beliggende som kantsoner rundt dyrket mark. I tillegg er det to teiger syd for tunet og en teig nord for tunet. 

Seteren ligger i et populært område for fritidsboliger og er i bruk som hytte. Setertunet har også et uthus og det er bilvei helt frem. Standarden er enkel uten strøm, vann og avløp.

Dyrket mark er fordelt på 5 teiger rundt tunet, so ligger på ca 650 moh, i tillegg til en teig ved seter på Triltåsen. Arronderingen ansees som normal for området, men arealer rundt tunet er hellende. Det dyrkes gras-/fôr på alt noe jorda er egnet til. Det er en teig med overflate dyrket jord dør for tunet langs Gålåvegen.
Beiter er fordelt på to teiger, delt av Gålåvegen samt en teig mellom dyrket mark og skog nord for tunet. Det er også to mindre teiger ved seter.
Skog er dels beliggende som kantsoner rundt dyrket mark. I tillegg er to teiger sør for tunet og en teig nord for tunet. Arealet er stedvis bratt og avvirkning kan være krevende. Det er god adkomst til arealet for å ta ut virke.

Innhold og standard

På tunet er våningshus, garasje, grisehus, sauefjøs, stabbur, baksthus, redskapshus og et eldre redskapshus. På seter er seterhus benyttet som fritidsbolig, og to mindre uthus.

Våningshus:

Planløsning:
1. etasje: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, stue, spisestue, vaskerom, toalettrom og bod.
2. etasje: Stuer, gang m/garderobe, 3 soverom, gang 2 og bad.
Annet: Boder/uinnredet kjeller.

Våningshuset har en familievennlig planløsning over to etasjer, og fremstår som velholdt med normalt god standard. Bygget har opprinnelse fra 1936, og kanskje med noen eldre deler, men er ombygd og modernisert gjennom årene. Det er bygd en romslig veranda utenfor første etasje, som overbygges av en veranda i etasjen over.

Første etasje har stue, spisestue og kjøkken, samt vaskerom og separat toalettrom. Boligen har inntrukket inngangsparti og adkomst via vindfang, til en trappehall. Stuen har vedovn, og i spisestuen er det varmepumpe. Det er bueåpning mellom rommene og de har lysmalte panelvegger og tak, samt parkett og laminat på gulv.

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt vaskekum. Det er fliser og belysning over benken, samt ventilator over komfyrplassen og opplegg for oppvaskmaskin i benk.

Vaskerommet ble pusset opp i 2016 og har belegg på gulv, lysmalt panel på veggene, panel og plater i tak, samt lufting og dagslys via et vindu. Toalettrommet i etasjen er innredet med fliser på gulv, panel på veggene og panel i himling. Rommet har toalett, servant på servantskap og speil med belysning.

I andre etasje ligger stuer, tre soverom, et bad, en gang med garderobe og en mellomgang. Fra det ene soverommet er det utgang til en overbygd veranda. Badet har klikkvinyl på gulv, samt panel på vegger og himling. Innredningen består av heldekkende servant på innredning med profilerte fronter, speil med belysning, et toalett og et dusjkabinett. Rommet er ikke bygd som et våtrom, men med dusjkabinett er det funksjonelt.

Garasje:
Byggeår: 2013
BTA: 68 kvm.

Garasje oppsatt på antatt drenerende og komprimerte masser med støpt plate på mark. Vegger mot terreng i murverk. Mønet saltak i trekonstruksjoner tekket med betong takstein. Tilhørende takrenner, nedløp og beslag. Loft er innredet og isolert. Bygningen er anvendt som privat garasje/lager.

Grisehus:
Byggeår: 2006
BTA: 575 kvm.

Bygningn oppsatt med støpt plate på mark. Yttervegger i trekonstruksjoner, utvendig kledd med metallplater. Vinduer med isolerglass. Dører i treverk. Mønet salttak i trekonstruksjoner Tilhørende takrenner, nedløp og beslag.

Av teknisk kan nevnes:
- Våtforoinganlegg
- Vakuum anlegg på gjødsel med utvendig kum på 1200m³
- Enkel ventilasjon med vifter
- Innredet med 42 binger i bygget.

Det er opplyst om ca. 1200 griser i årlig produksjon. Ved mer intens drift antas å kunne fôre frem noe mer. Bygningen er i god stand og er anvendt i drifta på eiendommen.

Baksthus:
Ukjent byggeår.
BTA: 20 kvm.

Bygning oppsatt på enkel fundamentering laft. Mønet saltak tekket medtorv. Enkel bygning med vedlikeholdsbehov.

Stabbur:
Ukjent byggeår.
BTA: 35 kvm. 

Stabbur oppsatt på enklere fundamentering. Vegger er laftet, utvendig kledd med trepanel. Mønet saltak i trekonstruksjoner tekket med stein. Tilhørende takrenner, nedløp og beslag. Dører i treverk. Bygningen er uisolert. Restaurert i 2012.

Saufjøs:
Byggeår: 2012
BTA: 460 kvm.

Fjøs oppsatt med støpt grunnmur. Vegger er murt. Mønet saltak konstruksjon tekket med metallplater. Tilhørende takrenner, nedløp og beslag. Vinduer med isolerglass. Dører i treverk Innredning i galvanisert metall. Deler av bygget, grunnmur og vegger er opprinnelig eldre, men gjenbrukt etter brann. Gjødselkjeller under, rister i plast over.
Det er opplyst om plass til 90 vinterforet.
Bygningen har ventilasjonssystem og brannvarsling koblet mot bolighus og driftsbygning.
Kontor/oppholdsrom/bad som er innredet med god standard.

Redskapshus:
Byggeår: 1960
BTA: 160 kvm.

Enkel bygning med støpt ringmur og gruset gulv. Vegger er oppsatt i bindingsverk, utvendig kledd med malt trepanel. Plassbygde dører. Bygningen er uisolert.

Eldre redskapshus:
Ukjent byggeår:
BTA: 155 kvm.

Enkel bygning med støpt ringmur og gruset gulv. Vegger er oppsatt i bindingsverk, utvendig kledd med malt trepanel. Plassbygde slagdører. Deler av bygningen er isolert.

Setertun:

Det er medfølgende seterhus med uthus i Området Triltåsen. Hytta er enkel uten vann/avløp/strøm. Det er bilveg frem.

Bygningers arealer

Bolighus
Totalt BRA (bruksareal): 289 kvm

BRA-i totalt: 226 kvm
1. etasje: 113  kvm.
2. etasje: 113  kvm.
Kjeller: 0 kvm.

BRA-e totalt: 63 kvm
1. etasje: 0 kvm.
2. etasje: 0 kvm.
Kjeller: 63 kvm.

BRA-b totalt:
1. etasje: 0 kvm.
2. etasje: 0 kvm.

TBA totalt:

Informasjon om arealbegrepene Fra og med 1. januar 2024 er det innført nye arealkrav, arealbegrep og måleprinsipper for bygninger gjennom NS 3940:2023. Det innebærer bl.a. at tidligere begrep som p-rom (primærrom) og s-rom (sekundærrom) ikke lenger blir benyttet. De nye arealbegrepene for bolig er: BRA-i (Internt bruksareal) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entré, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse. Dersom boligen består av en bruksenhet BRA-e (Eksternt bruksareal) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.

BRA-b (Innglasset balkong) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten. TBA (Terrasse- og balkongareal) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten. GUA (Gulvareal) og ALH (Areal med lav takhøyde) kan opplyses om dersom det er aktuelt for den spesifikke boligen. GUA og ALH skal bare oppgis sammen med BRA for å forhindre uklarhet om hva som er boligens bruksareal. Boligens bruksareal (BRA) utgjør totalt arealene for BRA-i, BRA-e og BRA-b, dvs.: BRA-i + BRA-e + BRA-b = BRA. Arealer for andre bygningstyper som ikke er bolig/fritidsbolig, f.eks. landbruksbygninger, opplyses som BRA (Bruksareal), og/eller BTA (Bruttoareal/Grunnflate). Ta kontakt med ansvarlig megler dersom det skulle være spørsmål knyttet til arealbegrepene.

Oppvarming, piper og ildsteder

Våningshuset varmes opp med blant annet luft-til-luft-varmepumpe i spisestuen og har ellers vedfyring. Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra ventilator på kjøkkenet. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på vaskerommet. Sikringsskapet har automatsikringer. Eiendommen har vann fra privat brønn og er tilknyttet privat avløp.

Reguleringsforhold

Kommuneplan 2014-2025. Eiendommen ligger innenfor kommuneplanens arealdel - LNFR område.

Odel - Konsesjon

Det er konsesjonsplikt i henhold til konsesjonsloven. Det er kjøpers risiko og kostnad å oppnå konsesjon. Utfyllende informasjon om konsesjonsrisikoen står beskrevet i salgsoppgaven.
Det er opparbeidet odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

Oppgjør

Kjøpesum og kjøpers omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være innbetalt til eiendomsmeglers klientkonto senest dagen før avtalt overtakelse. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i budet

Tilbud om lånefinansiering og forsikringer

Landkreditt Bank kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Landkreditt Forsikring kan gi deg forsikringstilbud på eiendommen du velger å kjøpe. Samler du flere forsikringer hos Landkreditt Forsikring, kan du få inntil 23% rabatt.

Landkreditt Bank og Forsikring er lokalt til stede i store deler av Norge og tar gjerne bank- eller forsikringspraten hjemme hos deg.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt i salgsoppgaven. Alle bud, budforhøyelser og budendringer skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal legitimeres og med budgivers signatur. Bud inngis fortrinnsvis via budgivningsplattformen Tryggbudgivning.no på nett hvor legitimasjon og signatur bekreftes ved å benytte e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Link til budskjema på Tryggbudgivning.no ligger tilgjengelig i nettannonsen på Finn.no, link kan også fås tilsendt av megler. Om ikke denne benyttes kan ordinært budskjema i salgsoppgaven brukes. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Bud og senere budforhøyelser/endringer bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Budforhøyelser bør derfor skje i god tid før fristens utløp. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers eventuelle mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3. Det er vedtatt endringer i avhendingsloven som trådte i kraft 01.01.2022. Som følge av endringene vil det gjelde ulike regler, om kjøper er en forbrukerkjøper eller ikke. Dette er redegjort for nedenfor: Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*: * Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye. Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges "som den er" eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått. Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers "egenandel"/ "egenrisiko"), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Følgende gjelder ved salg til noen som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet (ikke-forbrukerkjøper): Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper selges eiendommen "som den er". Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: Endå eigedomen er selt 'som han er' eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

Matrikkeinformasjon

  • Gårdsnummer: 146
  • Bruksnummer: 8
  • Fylkesnummer: 34
  • Fylkesnavn: Innlandet
  • Kommunenummer: 3438
  • Kommuneområde: Sør-fron
Les mer