Hopp direkte til innhold

Landbruksforsikring + Landkreditt = sant

Med stolthet kan vi fortelle at Landbruksforsikring har blitt en del av Landkreditt og har endret navn til Landkreditt Forsikring.

Med bank, fond og forsikring samlet på ett sted, kan vi nå tilby deg enda bedre og mer sømløse tjenester og produkter. Det er vi glade for!

I samme anledning vil vi rette en stor takk til alle våre kunder! Alle dere som er med på å skape det landbruket som produserer verdens beste råvarer. Tusen takk for maten — vi er veldig takknemlige for å få lov til å jobbe på lag med dere!

Les mer

Send et takkekort og få muligheten til å være gjest på din egen fest!

Kjenner du en eller flere hverdagshelter som du mener har fortjent en ekstra takk for maten? Da kan du bli den heldige vinneren av en 4-retters middag for opptil 8 personer!

Mesterkokk Øyvind Hjelle kommer hjem til deg og lager et festmåltid basert på norske råvarer. Du trenger bare nyte opplevelsen, resten fikser vi.

Konkurranseregler

Klikk på kortet du vil sende

Grisebra
Eggeskall takke
Vi er pærefekte for hverandre
Jeg liker deg kjempemaise!
Du er litt av et stykke!
Du er kuuuul!
Du er helt kongle!
Du er så fårbasket bra!
Du gjør meg helt korni

Vårt overskudd kommer deg til gode

Visste du at du som kunde av Landkreditt er del av et annerledes finansforetak? I stedet for å dele ut overskuddet til aksjonærer, reinvesterer vi det i virksomheten til fordel for våre kunder. På den måten kan vi tilby kundene gode betingelser over tid.

Les mer om våre produkter