Lanserer to nye prisgunstige boliglån

Landkreditt Bank ble nylig kåret til landets billigste boliglånsbank for fjerde året på rad. Nå lanserer banken to nye boliglånsprodukter som plasserer seg direkte på toppen av prisoversiktene.

Landkreditt Banks boliglån har de siste årene jevnt og trutt vært å finne i toppen av renteoversiktene. Derfor ble banken nylig ble kåret til den billigste boliglånbanken for fjerde år på rad av Norsk Familieøkonomi.

Lanserer to nye prisgunstige produkter

Nå lanserer Landkreditt Bank to helt nye prisgunstige produkter for boliglånskundene. Blant sammenlignbare produkter på Finansportalen.no havner Grønt boliglån og Boliglån 50 % helt i toppen av sine kategorier.

– Kundene våre har ønsket seg flere valgmuligheter. Det vil vi nå gi dem. Og kundene skal fortsatt føle seg trygge på at de får det som er blant markedets beste renter over tid, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarkedet i Landkreditt Bank.

Lars Johannesen, banksjef personmarked.

Boliglån 50 % retter seg mot kunder som har 50 prosent eller mer i egenkapital, og dermed bare trenger å låne inntil halvparten av boligens verdi. Beste rente for Boliglån 50 % er på 2,64 % nominelt.

For en mer bærekraftig utvikling

Ifølge Verdens Naturfond bruker energieffektive bygg inntil 75 prosent mindre energi enn vanlige bolig.

– Ønsket om en mer bærekraftig utvikling står sterkt i 2020. Vi ønsker å legge til rette for at våre kunder skal kunne velge mer klimasmarte løsninger og boliger, fortsetter Johannessen.

Grønt boliglån har en beste rente på 2,65 % nominelt. For å få Grønt boliglån, må kunden levere attest på at boligen har energimerke A eller B. Attesten får de fra energimerking.no.