Hopp direkte til innhold

Landkreditt Bank selger småbruksdrømmen

Mellom mai og oktober har Landkreditt Bank gitt 95 personer, fordelt på 22 familier/grupper, muligheten til å leve ut sin småbruksdrøm ved å tilbringe en uke på småbruket Hjelpesteinstuen. Nå avsluttes prosjekt Småbruksdrømmen, og småbruket legges ut for salg. På den måten får noen nå sjansen til å sette sin småbruksdrøm ut i livet på heltid.

Småbruksdrømmen er solgt!Dørene på Hjelpesteinstuen åpnet 22. mai og den siste familien flyttet ut i oktober.  Med prosjektet Småbruksdrømmen har Landkreditt Bank ønsket å inspirere og motivere flere til å sette sin småbruksdrøm ut i livet. Det har samtidig vært et mål å vise frem alt det positive bygdelivet har å by på.

- Vi er veldig fornøyde med responsen dette prosjektet har fått. Det at hele 250 personer søkte om å prøvebo Hjelpesteinstuen, forteller oss at småbruksdrømmen lever i beste velgående. Når vi nå avslutter prosjektet, vil vi gi noen muligheten til å realisere sin drøm på heltid. Derfor selger vi Hjelpesteinstuen, sier Hanne Sofie Guttormsen, markedssjef i Landkreditt Bank.

Direkteoverført visning fra Finn.no #enslagsbutikk

Småbruket Hjelpesteinstuen ligger idyllisk til på Toten.

Tirsdag 11. november kl 18.00 blir det livevisning i Finn.no sin #enslagsbutikk i Grensen i Oslo. Da vil gardskjerringa Frøydis kjøre en direkteoverført visning fra småbruket. Alle som er interessert i å se hvordan det er ute og inne på småbruket kan møte opp til kaffe, vafler og en direkteoverført visning.

Søndag 16. november er det ordinær visning på Hjelpesteinstuen klokken 14.00-15.00.

Prospektet er tilgjengelig på Finn.no med Finn-kode 53251663.

Bakgrunn for prosjektet

I løpet av 2013 ble det registrert 2 822 434 fritekstsøk etter småbruk på Finn.no. Andreplassen ble kapret av det relaterte ordet gårdsbruk som hadde 641.354 fritekstsøk i 2013. YouGov gjennomførte i mars 2014 en undersøkelse på vegne av Landkreditt Bank som viste at én av fire nordmenn ønsker å flytte fra byen og ut på landet. Det er imidlertid få som faktisk realiserer drømmen. Dette var blant funnene som lå til grunn da Landkreditt Bank kjøpte et småbruk og realiserte prosjekt Småbruksdrømmen.

For mer informasjon eller flere høyoppløselige bilder fra småbruket, kontakt:

Hanne Sofie Guttormsen
Markedssjef i Landkreditt Bank
Telefon: 23 00 08 02 / 920 45 647
E-post: Hanne.Guttormsen@landkreditt.no

Line Sollie Karlsen
Informasjonskonsulent i Landkreditt Bank
Telefon: 23 00 09 41 / 92 49 17 50
E-post: Line.sollie.karlsen@landkredittbank.no