Vil du være med å forme fremtidens bank?

En jobb hos Landkreditt byr på mange spennende oppgaver, og nå søker vi flere dyktige kollegaer som kan være med å løfte Landkreditt til nye høyder.

Vår bransje er i endring med økt digitalisering og nye forretnings- og distribusjonsmodeller som presser seg frem. Derfor trenger vi de beste menneskene på laget. Det er mye vi skal få til sammen for å skape fremtidens Landkreditt – vil du være med på reisen?

Om Landkreditt

Vi er et norsk finanskonsern som leverer bank, fond og forsikringsprodukter til landbruks- og privatkunder. De siste årene hatt en fantastisk utvikling.

Vi har cirka 100.000 kunder som benytter våre tjenester opp mot 20 millioner ganger per år, og den totale forvaltningskapitalen er i overkant av 30 milliarder kroner.

Vårt formål og verdier

Landkreditts formål er å bedre økonomien til medlemmene og kundene gjennom å tilby gode produkter og tjenester innen bank, fond og forsikring.

Våre medarbeidere identifiserer seg med og motiveres av våre verdier som er solid, oppriktig og langsiktig (SOL). Solid i betydning faglig fornuftig og ansvarsfull i forhold til lønnsomhet, risiko og lovlighet. Oppriktig, ærlig og forståelig i beskrivelsen av produkter og tjenester. Jordnær og ujålete i tone og form. Langsiktig i betydning økonomisk bærekraftig og lønnsom for både medlemmer, kunder og konsernet selv.