Hopp direkte til innhold

Landbruksforsikring har blitt Landkreditt Forsikring

Vi er stolte av å kunne informere om at Landbruksforsikring nå har blitt et nytt konsernselskap i Landkreditt, og endrer navn til Landkreditt Forsikring.

Med bank, fond og forsikring samlet på ett sted, kan vi tilby deg som kunde skreddersydde produkter og tjenester tilpasset ditt behov.

Hva betyr dette for deg som er forsikringskunde?

Du trenger ikke gjøre noe som helst. Selv om vi har endret navn, forblir kundeforholdet ditt akkurat det samme, med like gode avtalevilkår og priser som før.

Er du interessert i å høre mer om hva vi kan tilby innen bank og fond, er det bare å ta kontakt for et tilbud eller mer informasjon.

Hvordan påvirker det deg som er Landkreditt-kunde?

I tillegg til å levere gode produkter og tjenester innen bank og fond, tilbyr vi nå også alle typer forsikringer med gode vilkår og priser.

Sammen har vi blitt en sterkere aktør, og det skal komme kundene våre til gode. Vi har de aller beste forutsetningene for å utvikle enda bedre tjenester, produkter og digitale løsninger, for at du som kunde skal få en sømløs og enklest mulig hverdag.

Vår nye felles nettadresse er landkreditt.no, men taster du av gammel vane inn landbruksforsikring.no eller landkredittbank.no, så blir du selvfølgelig rutet om til riktig sted.

Vårt overskudd kommer deg til gode

Som kunde i Landkreditt er du kunde i et annerledes finansforetak. Vi er et samvirke eid av norske bønder. I stedet for å dele ut overskuddet til aksjonærer, reinvesterer vi det i videre drift til fordel for våre kunder. På den måten kan vi tilby gode betingelser over tid.

Vi håper du blir like fornøyd med denne gode nyheten som oss. Ønsker du mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss