Hopp direkte til innhold

Landbruksforsikring + Landkreditt = sant

Med stolthet kan vi fortelle at Landbruksforsikring har blitt en del av Landkreditt og har endret navn til Landkreditt Forsikring.

Med bank, fond og forsikring samlet på ett sted, kan vi nå tilby deg enda bedre og mer sømløse tjenester og produkter. Det er vi glade for!

I samme anledning vil vi rette en stor takk til alle våre kunder! Alle dere som er med på å skape det landbruket som produserer verdens beste råvarer. Tusen takk for maten — vi er veldig takknemlige for å få lov til å jobbe på lag med dere!

Les mer

Vi har en vinner!

Takk til alle dere som har sendt takkekort til noen som har bidratt til at dere har fått spise ekstra god mat. Vi har nå trukket ut en heldig vinner av en festmiddag for opptil 8 personer med mesterkokken Øyvind Hjelle. Vinneren er: Eva Koppang!

Vi i Landkreditt Bank gratulerer deg så mye! Vi vil kontakte deg for å avtale nærmere om når festmiddagen skal arrangeres hjemme hos deg selv.

Til alle dere andre som ikke vant, tusen takk for at dere velger norske råvarer året rundt! Fortsett med det — det er takket være dere at vi alle har slikt et førsteklasses utvalg av matvarer å velge imellom.

Klikk på kortet du vil sende

Grisebra
Eggeskall takke
Vi er pærefekte for hverandre
Jeg liker deg kjempemaise!
Du er litt av et stykke!
Du er kuuuul!
Du er helt kongle!
Du er så fårbasket bra!
Du gjør meg helt korni

Vårt overskudd kommer deg til gode

Visste du at du som kunde av Landkreditt er del av et annerledes finansforetak? I stedet for å dele ut overskuddet til aksjonærer, reinvesterer vi det i virksomheten til fordel for våre kunder. På den måten kan vi tilby kundene gode betingelser over tid.

Les mer om våre produkter