Hopp direkte til innhold

Hvordan tilbakestiller jeg nettleseren?

Hvordan tilbakestiller jeg nettleseren?

De fleste nettlesere tilbakestilles med noen få klikk. Tilbakestilling av nettleseren skrur alle innstillinger tilbake til standard, slik de var da nettleseren ble innstallert i på maskinen i utgangspunktet. Dette kan fikse problemer med utseende på nettsider og tillegg som ikke lastes som normalt.

Slik gjør du det i Internet Explorer:

Klikk på Verktøy og klikk så på Alternativer for internett. Klikk på fanen Avansert. Du får nå opp en ny meny, og du skal her klikke på knappen nede i høyre hjørne som heter Tilbakestill. Bekreft ved å trykke Tilbakestill i dialogboksen som kommer frem. Din nettleser er nå satt til standard innstilling. Start nettleseren på nytt.

Slik gjør du det i Firefox:

Klikk på Hjelp i verktøylinjen, og klikk så på Feilsøking. Klikk på knappen Tilbakestill Firefox… i høyre hjørne. Klikk Tilbakestill Firefox i dialogboksen som åpnes for å bekrefte. Din nettleser er nå satt til standard innstilling. Start nettleseren på nytt.

Slik gjør du det i Google Chome:

Klikk på Tilpass og kontrollér Google Chrome(Menyvalget til høyre for adresselinjen) og klikk så på Innstillinger. Søk etter Tilbakestill eller klikk på Vis avanserte innstillinger nederst. Se etter kategorien Tilbakestill nettleserinnstillingene og klikk på knappen Tilbakestill nettleserinnstillingene. Klikk på Tilbakestill i dialogboksen som åpnes for å bekrefte. Din nettleser er nå satt til standard innstilling. Start nettleseren på nytt.

Slik gjør du det i Safari:

Klikk på Safari-knappen og Nullstill Safari. Hak av for alle valgene, og klikk Nullstill. Nettleseren starter på nytt og den er nå satt til standard innstilling.