Sarpsborg – Store Tune gård på 141,5 dekar kommer for salg – meget sentralt beliggende mellom handelsområdet Tunejordet og Tunevannet

Kommer for salg
Store Tune gård kommer for salg i 2022 eller begynnelsen av 2023. Foreløpig er det ikke endelig bestemt om gården skal selges som en samlet eiendom, eller om tun og landbruksareal skal deles og selges separat. Selgerne vil ta endelig stilling til dette i løpet av november. Følgelig er heller ikke prisantydning fastsatt.

Store Tune gård er en meget sentral gård i Sarpsborg som ligger tett på handelsområdet Tunejordet. I tillegg er det kort vei til E6, og hovedfartsåren mellom Grålum og Sarpsborg sentrum. Gården har flere hundre års historie, og ligger plassert på toppen av raet etter istiden. Vakkert beliggende mot Tunevannet, og med Tune kirke som nærmeste nabo.

Gården er på totalt 141,5 dekar, hvor deler av arealet strekker seg ned mot Tunejordet og Plantasjen. Det er også en teig som grenser mot Tunevannet, og tunet på toppen av raet og langs med "Kongeveien". Det ligger også en jordteig på ca. 30 dekar nordvest for tunet og i krysset mellom Grålumveien og Trøskenveien (avkjøring til KPS).

Foreløpig salgsoppgave er utarbeidet og kan fås tilsendt ved henvendelse til eiendomsmegler. Ta kontakt for ytterligere informasjon og for å registrere interesse.

 

Link til film: https://vimeo.com/738664873